Pierre-Emerick Abamayang: Michael Arterta er ikke sikker på hvor lenge Arsenal-kaptein vil være ute på grunn av «personlig problemstilling» | Fotballnyheter

Michael Arteta vet ikke når Pierre-Emerick Abemiang kommer tilbake til Arsenal ettersom spissen har å gjøre med et «personlig spørsmål».

Arsenal-kaptein Abameyang ble utelatt av troppen bare noen timer før 1-0-nederlaget mot Southampton lørdag, og slo ut FA-cupholdere i fjerde runde.

Gunners vil spille Southampton igjen i Premier League på tirsdag, men Abameyang er fortsatt en skeptiker.

«Jeg vet ikke,» sa Arteta da han ble spurt om tilgjengeligheten til Abamayang. “Han må løse det problemet, og vi får se hvordan det utvikler seg.

«Vi er her. Vi trenger å støtte ham. Han må ta den tiden han trenger fordi det er en prioritet akkurat nå.»

Pepe, mens han venter på odecord, blir bevoktet av Willio av Arteta

Ardeta sa at han forventer en oppdatering i løpet av helgen med Arsenal i avanserte samtaler for å signere Real Madrid-midtbanespilleren Martin Odeguard for lånet.

«Jeg har ikke hatt noen nyheter siden i går kveld,» sa han etter lørdagens kamp. «Jeg får noen telefonsamtaler i dag og ser hvor vi er i alt.»

Bilde:
Arsenal er i avanserte samtaler om en låneavtale med Real Madrids Martin Odeguard.

Arsenals rekruttering er under kontroll, men etter lagets nederlag i Southampton fikk paret en liten innvirkning igjen.

«Jeg mener de prøver å gi det beste,» sa Artetta. “Du kan se hvor hardt de prøver, mer eller mindre med kvalitet, men det er formål og det er lyst.

«Dette er hva vi vil at de skal gjøre. Etter at avgjørelsen er tatt, den endelige passeringen, det endelige målet, mulighetene de har, dette er det endelige produktet, og det er det vanskeligste i fotball.

READ  Utrolig: Mbappé slutter å spille en handling... fordi vi ikke passerer ham

«Jeg håper (dette er en periode før jeg begynner å klikke på dem). Som trenerteam og som en klubb skal vi støtte dem så mye vi kan fordi de trenger det.

«De må jobbe kontinuerlig og prøve å forbedre ytelsen.»

MERS: Hva gjorde Arteta?Filbilde av Arsenal-sjef Michael Arteta datert 08-11-2020.1:48

Paul Merson beskrev Artetas beslutning om å spille en svakere side i FA Cup-nederlaget mot Southampton som en dårlig avgjørelse på fotball lørdag.

Sky Sports « Paul Merson imponerte ikke med prestasjonen, og realiserte Artettas beslutning om å spinne sin side, med Arsenal 10. på Premier League-tabellen og syv poeng blant de fire beste.

«Jeg vet ikke hva han gjør,» sa han Fotballlørdag.

«De kommer ikke til å vinne ligaen. De kommer ikke inn på topp fire, og jeg hadde ikke trodd om de ikke hadde fått en av de beste løpene i Premier League-historien.

“For meg er det [competition] Dette var siste gang Arteta ble opprettet. Han kom til Arsenal og hadde en flott semifinale og en fin finale. «

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *