PlayStation VR2 formalisert av Sony. Dens funksjoner og eksklusivitet med Horizon: Call of the Mountain

Bekreftelse ble ventet.

Se Sony formalisere det PlayStation VR 2 Det er ikke overraskende. Det er tross alt en stund siden hjelmens eksistens ble anskaffet. Under CES 2022 tillot Jim Ryan, sjef for Sony Interactive Entertainment, oss imidlertid å lære mer om virtual reality-headset, utgivelsesdatoen og prisen på disse er fortsatt ukjent. Selvfølgelig, alt til rett tid.

Selv om vi selvfølgelig vil spare deg for de kommersielle løftene om å ta virtuell virkelighet til et annet nivå, alt med uforlignelige sensasjoner, vil vi ikke slutte å ta opp de tekniske egenskapene til dette fremtidige headsettet:

4K HDR-skjerm gjennom en OLED-skjerm på 2000 x 2040 oppløsning for hvert øye.

En oppdateringsfrekvens som varierer fra 90 til 120 Hz.

Et 110° synsfelt

Seksakse bevegelsessensorer (gyroskop og treakset akselerometer)

Fire kameraer om bord for å spore skroget.

Et øyesporingssystem

Vibrasjoner innebygd i hjelmen

Tilkobling til PlayStation 5 via USB Type-C

Åpenbart teknisk langt overlegen Sonys første iterasjon, bekrefter hodesettet dermed de første lekkasjer om og fremfor alt at det vil være en mer enn effektiv seer å fordype seg i virtuell virkelighet. Og dette vil være desto mer sant takket være tilstedeværelsen av blikksporing som vil konsentrere ressursene der øynene lander for en dobbel fordel: mer realistiske sensasjoner og en bemerkelsesverdig maktøkning.

For også å ignorere visse ulemper fra fortiden, vil USB Type-C-tilkoblingen overvinne en av fortidens verste ondskap, nemlig dette overskuddet av kabler som kobler hodetelefonene til konsollen. Og hvis det ikke er et spørsmål om å stole på 100 % trådløs, vil bare én kabel koble PS VR 2 til Playstation 5. Derfor vil gevinsten i komfort og installasjonstid være en del av spillet. I dette registeret, hjelmen iført det som er nødvendig, vil det ikke lenger være nødvendig å ha eksternt kamera. Nok en god nyhet.

READ  Ti stille, skandinaviske stuer med minimalistisk design

Likevel, for å dra nytte av dette, vil fredsdommeren fortsatt være spillet. Og hvis den første PS VR-en av navnet på denne siden har blinket av og til, må PS VR 2 gjøre det bedre.

Det er derfor Sony bestemte seg for å komme med en tittel med stort budsjett tidlig for å støtte denne kunngjøringen. En tittel hvis navn vil fremkalle mye: Mountain Call Skyline. Utviklet av Geriljaspill Y Firesprite (som Sony nettopp kjøpte) som et originalt spill ble det laget for å dra full nytte av mulighetene til hodetelefoner og PlayStation VR 2 sansekontrollere som vil bruke funksjoner som ligner på DualSense og som har følgende tekniske egenskaper:

Dobbel trådløs kontroller som inkluderer de vanlige knappene fra merket

Seksakse bevegelsessensorer (gyroskop og treakset akselerometer)

Berøringsfingerdeteksjon og infrarød posisjonssporing

Haptisk tilbakemelding og adaptive triggere

En ting er sikkert, med sine hodetelefoner er Sony i et veldig godt VR-område. Enten det er skjerm, oppdateringsfrekvens og muligheter. Men nå må vi overbevise innen spill som vi sa (men også innen bakoverkompatibilitet som vi anser som essensielle i dag), ikke uten å glemme å holde hodet høyt når det kommer til priser. Fordi PS VR også var “rimelig” for sine evner, hadde mange blitt berørt …

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *