Pokémon GO Safari Zone ankommer Sevilla fra 13. til 15. mai med eksklusive belønninger.

PARIS, 12. mai (Benin News/EP) –

Plassen safari sone fra Pokémon GO åpner dørene denne fredagen for første gang i Spania i Alamillo-parken i Sevilla, et arrangement som varer til 15. mai og byr på eksklusive belønninger.

Denne begivenheten har sin opprinnelse i Pokémon GO, et videospill utgitt i 2016, basert på augmented reality (AR)-teknologi og beregnet på mobile enheter, der spillere må jakte på skapninger fra Pokémon-universet på forskjellige steder.

Nå har Niantic presentert sin første Safari Zone i Spania, som ligger i. Alamillo-parken i Sevillasom innvies denne fredagen og vil være åpen til søndag 15. mai.

I dette rommet vil deltakere, spillere og trenere kunne få eksklusive belønninger i spillet, som kun vil være tilgjengelige for de som deltar i spillarrangementet.

I Sevillas safarisone vil et bredt utvalg av ville Pokémon være tilgjengelig å fange, noen av dem er også tilgjengelige i sin «skinnende» versjon: Corphish, Oricorio, Tauros, Roselia, Deino, Pikachu (med Safari Hat) og Unown.

Totalt vil det være mer enn 20 Pokémon å fange, som vi må legge til den «skinnende» varianten av noen av dem, kjennetegnet ved en annen eller spesiell farge fra den vanlige versjonen.

I hele parken vil det være flere pokestops, rasteplasser hvor spillere kan lade smarttelefonene sine. Det er også opptil seks merkede og avgrensede plasser for trenere til å konkurrere med lagene de har laget.

De tilstedeværende på arrangementet vil også få mulighet til å bli fotografert med Pikachu, eevee og andre karakterer fra franchisen. Drikkevannspunkter er også installert i hele parken, og food trucks vil være spredt rundt i parkens sentrale korridor.

Ifølge arrangørene, i en pressemelding sendt til Europa Press, forventes det opptil 30 000 personer i løpet av de tre dagene, tatt i betraktning data fra tidligere lignende arrangementer.

READ  Grønlands ekspedisjon oppdager 'verdens nordligste øy'

Det bør huskes at denne typen hendelser innebærer økonomisk støtte til vertsbyen. For eksempel hadde Safari Zone organisert i Liverpool en innvirkning på rundt 12 millioner pund (ca. 13,8 millioner euro) mellom direkte og indirekte kostnader, ifølge en rapport fra analysefirmaet Statista.

Billetter for å delta på arrangementet koster kl. 21 euro og garantere tilgang til Safari-sonen fra 12:00 til 18:00 (britisk tid). Niantic lar deg også kjøpe en tidlig tilgangsbillett for €26, slik at du kan komme inn fra kl.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *