Poker for å tørke tårer av skade?

Neymar, som pådro seg en alvorlig ankelskade mot Saint-tienne søndag, ble sittende igjen i tårer etter å ha forlatt plenen på en båre. Men noen timer senere kunne jeg se PSG-stjernen spille poker på “Parisian Night”.

Foran St. Etienne, Neymar ble tvunget til å forlate banen På båren etter en imponerende vri på venstre ankel. Veldig rørt forlot brasilianeren plenen med tårer i øynene.

Bilder av kontakt med Stephanoys Juan Mason Pariseren anbefalte umiddelbart at N ° 10 ikke var tilgjengelig på lang sikt. Mer dyptgående anmeldelser på mandag spår seks til åtte uker med inaktiv tid.

I mellomtiden, til tross for denne skaden, Neymar Tilsynelatende (vel) den parisiske utnyttet natten. For å se noen av historiene på det sosiale nettverket Instagram, brukte brasilianeren pokerspill til tidlig morgen. Det er ikkeHvem er mer interessert i å forlate tankene enn å hvile på anklene.

En tilnærming, som frivillig ble offentliggjort på sosiale nettverk, var å friske opp diskusjonen om livets hygiene. Neymar. Ledere er vanskelig å forestille seg PSG Sjekk ut denne typen prosedyre etter et slikt fysisk problem.

READ  Danny Wyatt gjenoppliver England for en serieseier mot India | England cricket-lag for kvinner

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *