Polarkulde rammer øst i landet, rekordstrømforbruk i Quebec

Minusgrader rammet østlige Canada og spesielt Quebec, hvor strømforbruket ble registrert tirsdag.

I Montreal falt Mercury til -24,9 grader tirsdag morgen, og gater og parker vil være travle med idrettsutøvere i all slags vær.

Ekstreme temperaturadvarsler har blitt utstedt av Environment Canada for deler av det østlige Canada, inkludert Quebec, Ontario, New Brunswick og Newfoundland og Labrador.

«Dette er ikke et unntak, men å være kald er ikke veldig vanlig«, forklarte den kanadiske miljømeteorologen Simon Legalt til AFP, ifølge hvis kuber»Er egentlig ikke vant til kulde«.

I det gamle havnedistriktet i Montreal, et steinkast fra sentrum, som generelt er et turistdistrikt, men påvirket av de nye helsetiltakene på grunn av Govt-19, møter noen besøkende tappert kulden.

75 år gamle Pierre Lapalme, godt pakket inn under hetten og hatten, husket at denne typen vinter var vanlig i ungdommen.Kult enn det«.

«Jeg har ideen om at dette er global oppvarming, og nå kan vi tydelig se at vinteren er kaldere enn den var på 60- eller 70-tallet.«, forklarer han til AFP.

Klokken 08.00 tirsdag forbrukte Cubs 39.900 megawatt, en fullstendig rekord. Pioneer datert 22. januar 2014, hvor det ble registrert 39 031 MW forbruk.

«Dette var øyeblikket da forbruket var høyest i Hydro-Quebecs historieDet sier Cendrix Bouchard, en talskvinne for det statlige byrået i Quebec, til AFP.

READ  Selv er han dømt for å ha glemt denne lille detaljen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *