Politiet holder en Halloween-fest med mer enn 50 mindreårige

Politiet ble tvunget til å stoppe en stor Halloween-fest søndag kveld i Bard kommune i Troms og Finmark fylke. Det fant sted på en skole, og smitteverntiltak var «ikke i orden,» sa politiet.

– Jurgen Ahlkist, operasjonsleder i Troms politidistrikt, sier til Doclad at ingenting ble lagt merke til basert på gjestelisten, tilgang til alkohol og hånd-1-regelen.

Han anslår at det var 50 til 60 mindreårige på festen.

– Ahlkist sier de var fulle og det ble ikke gjort noe forsøk på å registrere deltakere og påpeker utfordringene ved å diagnostisere infeksjonen.

Dermed bestemte politiet seg for å avslutte partiet i samsvar med rådene og anbefalingene fra National Health Officers.

– En mann som ikke en gang har leietaker. Det var et lite familiemedlem av ham, og det ble oppført som en medarrangør, men operasjonslederen sier at det ikke var det.

Douglas kontaktet en av deltakerne på Halloween-festen og mottok en video fra lokalet. Personen identifiserte seg ikke i politibeskrivelser.

– Deltakerne ble registrert med både fullt navn og telefonnummer. Deltakeren forteller Doclad at de fleste av dem som var der var over 18 år.

Politiet bekrefter at festen ikke var organisert i regi av skolen.

Oslo: Minister for helse- og omsorgstjenester Bent Hai (H) om situasjonen i koronaen i hovedstaden. Video: Helsedepartementet. Foto: Jill Youngland / NDP
Se også

– Truet

Natt til søndag måtte politiet i Norland stoppe for en fest på en privat adresse i Port City. Det gikk dårlig.

– Da politiet kom til stedet og evakuerte deltakerne, ble de truet av en av gjestene. Mannen, som var beruset i 20-årene, ble hentet inn for arrest, skriver Northland politidistrikt Twitter.

READ  Norge: Forsvarsministeren trakk seg over saken med studenten

Et russisk parti gikk også dårlig søndag kveld i kommunen Spiderk i Astbolt og Wieken County.

– Vi avsluttet festen da flere ubudne gjester møtte opp, skriver Øst politidistrikt Twitter.

Smalt sammen på trikken

I dronen bjeffer to kamphaner sammen bak Duftkirken klokken 01.25.

– Etter vår ankomst var de i ferd med å fullføre, og en av dem kan se ut til å ha «vunnet». Begge var lokale og i 20-årene. Motivet må ha vært sjalusi, skriver Sørøst politidistrikt på Twitter.

En av dem ble kjørt til legevakten for sjekk etter kampen. Politiet insisterer på at de to har inngitt en klage i denne forbindelse.

Mange infeksjoner: Oslo står overfor stadig flere epidemier. Ordføreren mener situasjonen er alvorlig. Video: Selena Morgan / Fraud Andresson / Dougladet
Se også

Kunngjør nye Corona-operasjoner

Statsminister Erna Solberg (H) kunngjorde på en regjeringens pressekonferanse fredag ​​at de nye nasjonale koronatiltakene ble avduket neste uke. Nye tiltak er innført som et resultat av økningen i smitte i Norge.

– Helsedirektoratet og National Institutes of Public Health er utnevnt til å anbefale nye tiltak. Solberg sa tiltakene ville være rettet mot områder der vi nå ser en økning i smitte.

Det er foreløpig ikke klart hva de nye tiltakene vil inneholde, men statsministeren påpekte at dette er tiltak primært rettet mot å forhindre lokale eksplosjoner.

READ  Petroleumstilsynet fordømmer Equine for to-trinnsulykker utenfor Norge
Skipets lege om bord på offeret ble drept

Skipets lege om bord på offeret ble drept


Oslo er også en av byene hvor antallet nye koronapasienter har økt drastisk den siste tiden. Byråd Raymond Johansson (H) gikk også ut på fredag ​​og kunngjorde nye tiltak for hovedstaden mandag.

– Jeg er bekymret for det, vi jobber for å redusere antallet. Vi vil holde en pressekonferanse mandag der vi vil presentere de nye tiltakene, sa Johansson NRK.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *