Politimann overfalt i Cannes: Okkupant “Ingen intensiveringsfiler registrert”

“Han jobbet mellom 35 og 40 år (…) og han ble ikke registrert i noen intensiveringsfil,” sa ministeren i en kort uttalelse til journalister.

Han la til Frankrike at han var “en algerisk passholder, en vanlig besøkende”, “eksplisitt hadde en italiensk oppholdstillatelse” og “var i orden i det nasjonale området”.

På slutten av morgenen ble den nasjonale antiterrorsaksundersøkelsen ikke åpnet, “Dette er en observatør”, Mr. Thurman husket.

Fakta Klokken 06.30, foran den sentrale politistasjonen i Cannes, omtrent 500 m fra Palais des Festivals and Crochet, åpnet han raskt døren til et parkert politikjøretøy og stakk ham. I følge politikilder “gikk brystposisjonen til den første politimannen rundt kjøretøyet og traff” kapteinen.

MR. Dharmanin var glad for å tilby “a + fu + lettelse” da han så at “disse politibetjentene er selvfølgelig psykologisk veldig sårbare, spesielt ikke fysisk skadet av utstyret og skuddsikre vestene deres.”

Ministeren sa at okkupanten, som angivelig ble hardt slått som gjengjeldelse av kollegene til den målrettede politimannen, var «mellom liv og død på Cannes sykehus».

READ  Den store brannen vil rydde fjell og gressletter over hele Wales om natten

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *