Polo Grill Restaurant Anmeldelse på Vero Beach ved Indian River i Florida.

Forfatterens notatHver uke vurderer TCPalm en lokal restaurant i Indian River, St. Lucy’s eller Martin County. En erfaren restaurantanmelder spiser anonymt på bekostning av avisen.

Viro Beach – Middag er en tid da familier og venner kommer sammen på slutten av dagen for å fylle på mat, drikke og samtale.

Faktiske nattetider varierer.

Anmeldelse: Krabi’s Toxide på Ford Pierce har en vellykket utsikt, utmerket service og en velsmakende meny

Spanjolene begynner ikke å tenke på middag før ni, men middag i Norge er omtrent fire. Da jeg vokste opp i familien min, fant jeg snart ut at hendene våre ble vasket og servietter på fanget da min far kom tilbake fra jobb, men klokken syv på kvelden kom mange familier ikke sammen til middag.

Nå som jeg er veldig gammel og litt smarter, godtar jeg fullt ut friheten til å spise når middagen passer best. Mesteparten av tiden, å spise middag på forhånd og gjøre bruk av restaurantspesialiteter passer meg godt.

Polo Grill, en praktisk og sofistikert utpekt restaurant, spesialiserer seg på tidlige måltider på en og annen temameny. Juli er en “tur til Italia” og herlige italienske retter. Restaurantene som serveres vil bli sittende fra 16:30 til 18:00 (fredager og lørdager fra 16:30 til 17:30), de kan velge fra den spesielle temamenyen og servere til den vanlige menyen stenger.

Da jeg gjorde full bruk av den spesielle menyen, bestilte mannen min fra den vanlige menyen.

Fløy fra Riviere Farm i MinnesotaMin manns sju unse pilot mignon ($ 44), en høy kvalitet, standard biffleverandør, var usedvanlig mør, spesialisert og bearbeidet og stekt. Den avsluttet med en vakker presentasjon og ble servert med en haug med stekt hvitløk, fresende stekte poteter og et parti Himalaya havsalt.

READ  Oscar-nominasjoner 2021: Liveoppdateringer, britisk tid og fullkandidater

Hans forrett var en kilsalat ($ 11), en sjenerøs kile med fersk, avkjølt iskrem med tykk blåostdressing, sprø baconbiter og hakkede tomater. Jeg anbefaler å dele dette med opptil fire personer.

På min lykkelige “tur til Italia” begynte jeg med en deilig bunsanellasalat med salte arvestykker, paprika, agurk, barbert løk, kapers og skiver italiensk brød. For å vise hvor ferske Polo Grill -produkter er, har vi tidligere opplevd aromaen som kommer fra tomater, paprika, basilikum og de vertikale hagene som vokser nær restaurantinngangen.

Min lette bango-crusted kylling var fornøyd med saltedimbocca provolone og prosciutto smørret courgettefibre og basmatiris. Italias spesialpris ($ 19,50) tre-runders tur er en søt og tilfredsstillende sjokolade, ricotta-kremlasagne-dessert.

Under det nye eierskapet til Polo Grill Bob Brown ble restauranten The Patio redesignet som før, men med blanke møbler av høy kvalitet og koselig interiør og vakker uteservering. Polo Grill som ligger i Portals de Vero er en av mine favoritter.

Polo Grill

Mat: amerikansk

Adresse: 2855 Ocean Drive, Vero Beach

Alkohol: Se fullstendig

Timer: Daglig fra 16:30 til 21:00; 16.30-22.00, fredager og lørdager

Telefon: 772-231-4090

Kontekst: pgvero.com

Maribeth Renne spiser anonymt på bekostning av TCPalm for # WhatToDoIn772. Kontakt henne på maribeth.d.renne@gmail.com.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *