Premier League-agent sender ‘bønn’-emoji om å flytte $ 50 millioner til Liverpool

Hipps Sports Director Graeme Mathieu sa at han sendte ‘bønnehender emojis’ til John McKinns agent angående forholdet til Liverpool.

Liverpool bør ikke vurdere å signere en erstatning for Guinea Wignold i sommer, men det betyr ikke at Jurgen Globe ikke vil være i stand til å utforske overgangsalternativene for å transformere midtbanen.

De røde har blitt knyttet til en rekke navn, fra Yuri Tylemans til Florian Newhaus, og det siste trekket på John McKin-ryktemøllen i Aston Villa.

Selv om ECHO forstår at McCain ikke er en spiller de røde vil signere i sommer, har Jurgen Globe tidligere sagt atleten var “imponert” over den skotske stjernen.

Midtbanespilleren Aston Villa har utmerket seg siden han flyttet fra Easter Road i 2018, og posisjonerte seg på topptur.

Analyser alle de siste Liverpool-overskriftene, teamnyhetene, rykter om overføring, oppdateringer om skader og hva som er neste for de røde.

Du vil motta den siste utvekslingspraten og analysen hver dag direkte til innboksen din via vårt gratis nyhetsbrev.

Registrer deg her – det tar bare noen sekunder!

Scotman, som opplyste Dean Smiths midtbane forrige sesong, har vært et sentralt medlem siden han kom til Villa Park med sine høytrykks- og ballvinnende ferdigheter.

Ifølge atleten, må Villa “by mellom 45 og 50 millioner dollar” for å tilfredsstille ideen om å forlate armbåndet.

Hips betaler omtrent 15 prosent for salg, noe som kan sees fra et potensielt salg på den skotske Premier League sidelommen.

Skottens siste lenke til Liverpool sendte ‘bønnemeldinger’ til McKinn og hans agent for å dra til Anfield.

Direktøren for Hips Sports sa: “Hver gang det er en lenke ber jeg om det til agenten min og sender håndemojier: ‘Kan dette være den beste tiden å selge noe i sommer?’

READ  Chris Wilder møter Sheffield United som forlater klubben | Sheffield United

“Han ville alltid komme tilbake med smilende emoji og ikke fortelle meg mye.

Må lese Liverpool FC nyheter

“Men en rettferdig kamp for John, han dro til Skottland i Euro 2020 og spilte mot noen av de beste spillerne i ligaen. Jeg tror han dukket opp igjen og presterte bedre. Så det er ikke overraskende at han flytter inn med disse sjangrene.

“Vi hadde begge brødrene hans Stephen og Paul her i fjor.

“De snakker om hvor lidenskapelig han er om Aston Villa og hvor stor en klubb det er, så det kan bare være et av de fire eller fem beste lagene i landet, enn si John Aston Villa.

“Da jeg så Liverpool-lenken, tenkte jeg” dette er veldig interessant “, og jeg har allerede gjort beregningene mine for å se hvor mye hofter som går ut hvis det går til de siterte tallene.

“Det var den relativt store kalkulatoren jeg trengte, det er helt sikkert.”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *