– Premier League-endringer må gjøres – VG

(Manchester City – Liverpool 1-1) Liverpools forsvarslinje blir tynnere og tynnere. I den intense trekningen mot Manchester City måtte Trent Alexander-Arnold (22) reise med en skade.

Straffescoring, straffespark, vakre angrep og VAR-spill. Den store kampen på Etihad Stadium hadde alt – og for den nøytrale tilskueren var kampen mellom treningsselskapene Pep Cardiola og Jurgen Globe – som alltid – interessant.

– Det var en interessant kamp med mange taktiske innslag. Begge lagene spilte med fantastisk energi. J ஜூ rgen Klopp sier det var en veldig god kamp Ole Gunner Solskar og hans snik mot det stramme konkurranseprogrammet.

– Jeg har snakket med Premier League. Ingen lag skal avspille 13.30 lørdag etter å ha spilt kamp onsdag kveld. Gjør endringer i Premier League. Sky Sports, PD Sports, alle vil snakke med hverandre.

Kampen endte uavgjort etter mål fra Mohamed Salah og Gabriel Jesus, men spillet kostet seriemestrene mye.

Les mer

Kane vinner kampen med sitt 150. Premier League-mål

I en regnmatte i Manchester ble Liverpool igjen rammet av muskelskader.

Utenfor den viktige mannen

Allerede skadde Liverpool, Fabinho og Virgil van Dijk mangler og de har fått et nytt navn på den stadig voksende skadelisten. Trent Alexander-Arnold måtte være innbytter i andre omgang.

Det er ikke noe nytt for Klopp å rapportere en høyre ryggskade.

Det er ukjent på dette tidspunktet hvor alvorlig dette vil være, men det er ingen tvil om at Liverpool ikke vil trenge mye skade.

Skuffet: Trent Alexander-Arnold var tydelig skuffet da han tok tellingen og måtte betale med skaden. Foto: SHAUN BOTTERILL / X01348

Kampen varte i mer enn en time da Alexander-Arnold tok tellingen, fikk behandling og kastet brikken noen minutter senere.

READ  Årets tøffe bil - Douglas og Tinside

Angrepåpning

Liverpool fikk en god start i Etihad, med rett før minuttspillet spilte Jurgen Klopps fremre firer med Mohamed Salah, Sadio Mane, Roberto Firmino og brennende Diego Jotta som skapte problemer for City.

Manchester City var hjelpeløse i de første minuttene, angrep og defensivt. Liverpool var helt overlegne i starten av kampen, ikke lenge før tilskuerne dominerte.

Les mer

Berge hjelper til med lite bruk – Chelsea påfører Sheffield United et nytt tap

Mane lurte Kyle Walker, som forlot senegaleseren på bakken. Dommer Craig Bowson trengte ikke en gang en VAR – og påpekte pengene på straffemerket. Mohamed Salah kom frem og traff ballen til høyre for Ederson.

Strukturert: Kyle Walker rotet det opp i første omgang for Manchester City. Foto: Martin Rickett / Pool B.A.

Sjelden straffemiss

Manchester City utlignet etter et fantastisk angrep. Convict Kyle Walker fant Kevin de Bruyne i en drøm i et rom uten rom for å komme tilbake. Han fikk ballen, gjorde det, og Gabriel spilte til Jesus. Han fulgte en vri som var sammenlignbar med vriene som ble brukt av Dennis Berkamp og Romario for å forføre publikum.

Trent Alexander-Arnold var skuffet – og etter et 19-pasningsbyangrep banket Jesus ballen forbi kamerat Allison.

Les mer

Solscar er sint mot konkurranseplanen: – Det var nok

Rett etterpå fikk City en kontroversiell bot. Forsøket på De Bruynes innlegg gikk gjennom Joe Gomez «hånd, og etter en VAR-test ble han bøtelagt.

– Osho løper mot sitt eget mål. Hva vil han gjøre med hendene? Dette er veldig vanskelig for forsvarere. Jeg synes det er strengt, men folk vil naturlig nok si at jeg ikke er det, sier Liverpool-kaptein Jordan Henderson i et intervju med TV2 etter kampen.

READ  Bruk disse 6 tipsene for å forbedre din online gamblingopplevelse

De Bruyne, som generelt er trygg, står i kø – og slår utroligvis ballen utenfor mål.

Les mer

Sterke reaksjoner etter kanselleringen av den kontroversielle VAR: – Trist

Dette er ikke hverdagsmat i Premier League. Belgia ifølge den statistiske leverandøren Velge Mot Liverpool – Manchester City bommet på et mål fra oktober 2018 da Riyad Mahrez bommet på en straffemerkeplass.

Nedenfor kan du se hvordan Alison reagerte på den sjeldne straffesaken i fotogalleriet nedenfor:

«Alle kan vinne»

Liverpool hadde sjansen til å ta førsteplassen i Premier League, men hadde ikke ny serieleder for tredje gang søndag. Før Leicester tok ledelsen hadde Tottenham ledelsen i to timer.

Nå som et landslag venter på pause, vil reven være på topp en stund. Leicester er foran Spurs og Liverpool.

Nå mener tidligere Premier League-spiller Robbie Savage gullrushet for 2020/21 sesongen er vidåpent:

«Etter andre runde, Arsenal, Spurs, Leicester, kan noen av disse lagene vinne Premier League før Liverpool eller Manchester City,» sa Savage til BBC Radio 5 Live.

Manchester City er derimot 11. med 12 poeng.

– Vi spilte hjemme og ønsket å vinne kampene våre her. Resultatet er ikke bra for oss. Kanskje det er bra for dem, sa Gabriel Jesus til Sky Sports etter kampen.

Premier League

  • Champions League
  • European League
  • Representasjon

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *