Premier League, Manchester City | Manchester City klarte bare en uavgjort mot West Bromwich Albion

Pep Cardiolas menn sliter med å score.

Manchester City – West Bromwich Albion 1-1:

Store favoritter mot Manchester City West Bromwich Albion, men Light Blues fikk bare ett poeng tirsdag kveld.

Gundogan satte City foran etter en halvtime, men West Bromwich Albion utlignet like før pause etter Ruben Dias «eget mål.

Manchester City presset til slutt og hadde mange gode sjanser, men ballen var ikke et mål for Cardiolas menn.

Til pause sto det 1-1, og TV2s Premier League-studioeksperter var ikke imponert over hva Manchester City hadde å tilby.

– Ingen X-faktor før Manchester City. Det er litt sent, litt unøyaktig. Fred Hungland sier at du kan se Kevin de Bruyne frustrert i denne kampen.

Hans kollega Trevor Morley var heller ikke imponert over mennene til Pep Cardiola.

– De har scoret halvparten av mange mål på samme tid forrige sesong. De slipper inn færre mål, men som et angrep er de ikke i samme flyt. De har mye av ballen, men de får ikke skuddene i mål, hans dom i pausen.

– Må vinne

Etter tolv spilte kamper er City 6. på tabellen, med det generelt farlige laget som bare scoret 18 mål.

The Light Blues hadde mer enn 20 resultater tirsdag kveld, men bare fem av dem kom i mål. Denne frustrasjonen var på sidelinjen da City-manager Pep Cardiola ble beskyttet mot å bli inkludert i bare fire minutter.

– Vi gjorde ikke mye i første omgang, men ga opp alt etter pause uten å telle. Dette er kampene du må vinne. Cardiola sa til Amazon at vi ikke var langt fra toppen av tabellen, men at West Brom skulle bli slått hjemme.

READ  Norges første P-1-distribusjon viser viktigheten av arktiske og kaldt vær-apper

– Du trenger ikke å være smart for å se forskjellen på hva vi gjør i år mot tidligere sesonger. Det handler ikke om selvtillit. Sergio Aguirre var skadet i fire måneder, men vi gjorde sjanser. City-sjefen sa at vi var der vi skulle være, men klarte ikke å score.

Ledende by

Selv om Manchester City har en skiftende start på Premier League-sesongen, er de store favoritter mot West Bromwich Albion.

Men det var det nederste nivået som fikk den beste starten. Åtte minutter senere hadde Grand Away-laget en stor sjanse.

Grant prøvde å nå Phillips, men angrep bare Cancello. Plutselig spratt ballen tilbake før han gikk til spissen som måtte gå helt fri. Grant kom inn i sekstenmeteren rett før skuddet fra 12-13 meter. Målgangen var ikke av den beste typen, det gjorde Ederson Barry.

Det var vanskelig for City å få bedre sjanser ettersom West Bromwich var lav i starten av kampen. Men etter en halvtime klarte ikke gjestene å motstå lenger.

Rodrigo fant Sterling i West Brom-feltet, og vingen ble stoppet ved dødlinjen før han sendte ballen 45 grader ut til Kundok. Tyskeren traff ballen fra 11-12 meter.

West Bromwich var jevnt over lave og ventet på en mulighet fra dødballet. Den som venter på noe godt, vil ikke vente forgjeves. Rett før pause måtte West Brom angripe igjen.

Etter et frispark spratt ballen opp til Ajay. Midtbanespilleren var veldig sterk da han slapp løs ballen med en mann i ryggen. Han snudde seg og skjøt gjennom Ruben Diaz, passerte en suveren Ederson og sendte balansen mot målet.

READ  Norge: destruktive opprørsslag, 29 arrestasjoner

City-Press

Ingen sjansebonus i andre omgang. City prøvde å bryte West Broms stramme forsvar, men det er ingen enkel oppgave for Pep Cardiolas menn.

De kom med noen flere muligheter. 57 minutter senere fikk Foden ballen i hjørnespark. Han gikk inn, og Jesus gikk videre mot posten. Sterling ble skutt der, men skuddet gikk rett inn i Johnstone et lite stykke unna.

Ti minutter senere var det nær de Bruyne. Belgia spilte gratis i dødlinjen til høyre. Han skjøt ballen inn, ballen skulle snike seg inn i den nærliggende stolpen, men Johnstone kom en fot ut og lagde en stang i hjørnet.

Byen slet med å få de rette mulighetene, og Cardiola tok grep. Den spanske manager Sergio Aguero tok tak.

Fem minutter før full tid prøvde De Bruyne et frispark i god posisjon, men Johnstone var på poengsummen.

Noen minutter senere måtte Aguero prøve, men fra en vinkel gikk skuddet hans utenfor.

I ekstraomgang kom City med to store sjanser med Gundogan og Sterling, men Sam Johnstone sto strålende mot målet og bommet på begge sjansene og scoret et poeng for West Bromwich Albion.


Reklame

Elektrisk støt: Spotpris 29,80 –re – Fast pris 4,90 .re

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *