Premier League-seier og savning: Manchester Uniteds sterke hake, Manchester Citys morderinstinkt | Fotballnyheter

Vær rolig: Fortsett: Dette er United Way2:59

Se gratis: Høydepunkter fra Manchester Uniteds seier over Fulham i Premier League.

Dette Manchester United-laget gjør fortsatt mange feil – men å holde dem under en tee kan ta et slag. De har en sterk hake.

Ademola Lukman, den siste motstandsspilleren som scoret Uniteds første mål, er serieleder som nå har vunnet syv Premier League-kamper denne sesongen. Dette tilsvarer 21 poeng hentet fra å miste posisjoner – 11 mer enn den nest beste rekorden satt av Liverpool.

United ser ut til å være enige i begynnelsen når de er mest komfortable. Det presset om å gå og jage et spill avslører deres spillendrende evne. I Fulham steg Edinson Cavani og Paul Pogba til anledningen og viste utmerket ytelse gjennom kvalitetsfinisher.

Når vi nærmer oss halvveis i denne bunkersesongen, må United vise flere elementer enn bare å være stille i kamper for å opprettholde en tittelinnsats. Men en ting til deres fordel er taknivået deres – de har ikke nådd det ennå. Det er fremdeles ingen spørsmål fra et team som ennå ikke har satt den “wow” -prestasjonen i en potensiell tittelvinner på nytt. Selvfølgelig kommer det snart et hjørne.

‘Hold deg rolig, fortsett’ er budskapet for nå.
Louis Jones

City Show-vinnertouchen som mestrene trengerForhåndsvisning av bildet3:19

Se gratis: Høydepunkter fra Manchester Citys seier over Aston Villa i Premier League.

Manchester City har fløyet en god stund nå, med sin sjette seier i Premier League på rad øverst på tabellen onsdag kveld, men de ventet fortsatt på å spille Manchester United c.

Måten de slo et godt Aston Villa-lag, førte dem til mer enn tre poeng.

I begge boksene gjorde City det de skulle gjøre, og de har ikke gjort nok det siste halvannet året. Deres treg start på sesongen var en god avtale for ikke å kunne drepe kamper – bare scoret en gang med West Ham, West Brom og Leeds, ingenting da de falt 2-0 for Tottenham i november.

Det virket som en tilsvarende motbydelig kveld mot Villa, men de hindrer deg i å stå opp ved bordet, men du vinner ikke, du trenger bare å få tre poeng når du ikke er på ditt beste.

Hvor mange ganger har vi sett dem grave det ut sent i de tittelvinnende sesongene? Husker du Sterling vs Southampton, Company vs. Leicester? Silva og Aston Villa kan ha sin egen side i historiebøkene hvis de var på toppen av bunken på slutten av sesongen.

Det er fortsatt en lang vei å gå, men et solid partnerskap og mål som ingen kunne ha spådd med Ruben Diaz og John Stones begynner å løpe i offensiven igjen – selv uten Sergio Aguero – ettersom byen har vært i miksen lenge.
Ron Walker

Alt annet enn Fulhams mål

Scott Parker er manager, han bærer hjertet på ermet. Frustrasjonen han følte over å se Ruben Loftus-kinn kastet to fantastiske sjanser til å trekke opp til nivå mot Manchester United skjulte seg ikke. Han visste behovet for å begynne å gi opp mulighetene Fulham skapte, og at Cottagers skulle gjøre berømmelse til poeng.

Mens midtbanespillet i Fulham er defensivt vakkert med god form, slo de i hjertet av Andre-Frank Jumbo Angisa ballen med stor selvtillit. Imidlertid er de i vrakboksen. Siden 2-1-seieren over Leicester i november har de scoret bare fire mål, den laveste avkastningen til et Premier League-lag i den perioden.

Denne gangen var Loftus-Seek skyldige, noe som forverret hans underskudd i spillet før målet. En spiller i hans posisjon, som bærer den slags talent, bør faktisk være mer enn 10 Premier League-mål til sitt navn i 90 opptredener.
Louis Jones

Stratford er endelig et lykkelig Hammers-hjemForhåndsvisning av bildet3:01

Gratis å se: Høydepunkter fra West Home West Prom-seier i Premier League.

En ting som er uforståelig midt i underet i form av West Ham denne sesongen, er hvordan de til slutt endelig gjorde London Stadium til et slott.

Det er urimelig å antyde at Hammers spiller foran en tom arena det eneste de trenger for å forbedre hjemmeformen fordi formen er bygget på 14 poeng fra ni fjerne spill.

Men back-to-back-seiere på Stratford, en vekt rundt klubbens nakke så lenge, i mellomtiden er det bare Liverpool og Manchester City som har tatt flere poeng hjemme.

Det kommer så mye ned på å fjerne det myke fundamentet. Ting var i orden da Jarrod Bowen skadet bryståpner mot nybegynneren Hope West Brom tirsdag kveld, men i det øyeblikket Mathieu Pereira utlignet fem minutter etter pause, lurte du på om det ville være en kjent overgivelse.

Ikke denne gangen. Declan møtte stormen i noen minutter og nærmet seg to ganger, med Michael Antonio som regisserte seks pence for å skyte en fantastisk vinner.

Antonio, 30, fortjener sin egen omtale. Større, kanskje bedre, angripende spillere har ankommet London Stadium for å ta West Ham til neste nivå. Han så på dem alle. På sitt høydepunkt, når det var hensiktsmessig, var han i stand til å lede en lagoppstilling til Europa. Symptomer er i økende grad at teamet bak ham er godt nok til å komme dit.
Ron Walker

READ  'Jeg er ikke James Milner' - Liverpool overførte nederlag med fange, Jeremy Kyle og Rafa Benitez ble nesten med i Real Madrid

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *