Premier League: Tilbake til rattet i Liverpool City før siste dag

Premier League-sesongen 2021/2022 blir gal på søndag, med Liverpool som kommer til poeng med seier over Southampton (2-1) på tirsdag og Manchester City.

Innbyggerne vil støtte spådommene Deres 90 poeng mot de røde var 89 og deres betydelig høyere målforskjell (+72 vs. +66).

Begge rivalene skal spille hjemme i disse 90 minuttene, ellers blir det litt mer avgjørende.

Liverpool, som driver Wolverhampton, og deres tidligere kaptein Steven Gerrard, som skal reise til Etihad City, forventer nå et stort løft fra Aston Villa-manageren.

Presset til tolv poeng fra Citizens, på slutten av 2021, ga J ஜூrgen Klopps menn aldri opp, og styrken til denne karakteren dukket opp igjen på St-Mary’s Stadium i uavgjort (2-2) av City mot West Ham den Søndag.

Etter FA-cupfinalen mot Chelsea (0-0, 6-5 ab. Tape) på lørdag, måtte Mohamed Salah som en forholdsregel forlate Virgil van Dijk, på grunn av muskeladvarsler, og erstatte de ni innehaverne som prøvde Globe-spillet.

Allison i bur og Ibrahim Conade i forsvar startet på Wembley og midtbanen skapt av Harvey Elliott, James Milner og Curtis Jones var veldig eksperimentell.

Men elleve dager før en Champions League-finale, mot Southampton, som har vunnet 1 av sine siste 11 kamper, er det nok.

READ  Saul 'Canolo' Alvarez og Billy Joe Sanders slepte etter å rynke pannen foran verdensmessige kamp Boksenyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *