President of the Society of Editors trekker seg etter å ha blitt kritisert for å forsvare britiske aviser mot rasistiske påstander

President of the Society of Editors trekker seg etter brannstiftelse for å beskytte britisk presse mot prins Harry og Megans rasistiske uttalelser

  • Ian Murray, administrerende direktør i Society of Editors, har trukket seg i kveld
  • Dette kommer etter at han ga ut en uttalelse som forsvarte britisk presse mot rasistiske påstander
  • Han sa at kommentarene fra Harry og Megan i Oprah-intervjuet ikke var akseptable
  • Men deler av media, inkludert Guardian, var kritiske til kommentarene i går kveld

President of the Society of Editors har trukket seg i kveld etter å ha blitt sparket for å forsvare den britiske pressen fra de rasistiske uttalelsene til prins Harry og Megan Markle.

Ian Murray, administrerende direktør for bransjeorganet, har møtt tilbakeslag fra noen deler av media etter at parets påstander i et bombeavtalen med Oprah Winfrey sendte ut en uttalelse om at de var ‘uakseptable’.

I sin uttalelse ble parets påstander fremsatt uten ‘bevis’ Storbritannias media ‘har en stolt oversikt over å kalle rasisme’.

Men kommentarene fikk kritikk fra noen i bransjen, inkludert redaktører for publikasjoner som Huff Post og Guardian, som begge sa at rapporten ikke gjenspeiler deres synspunkter.

ITVs nyhetsanker Charlene White trakk seg i dag fra å overrekke bransjeorganets årlige priser.

Mange journalister og aviser kunngjorde at de avviste nominasjonene til de prestisjetunge prisene.

I en uttalelse som ble utgitt i kveld, sa han: ‘SoE har blitt hardt kritisert siden rapporten ble utgitt.

Men kommentarer til Harry og Megans (bildet) påstander fikk kritikk fra noen i bransjen, inkludert redaktører av publikasjoner som Huffington Post og Guardian, som begge sa at rapporten ikke gjenspeiler deres mening.

Men kommentarer til Harry og Megans (bildet) påstander fikk kritikk fra noen i bransjen, inkludert redaktører av publikasjoner som Huffington Post og Guardian, som begge sa at rapporten ikke gjenspeiler deres mening.

‘Selv om jeg ikke er enig i at Selskapets uttalelse er ment å beskytte rasisme på noen måte, er jeg enig i at det kan ha vært veldig tydelig i sin fordømmelse av rasisme og at det tydelig forårsaket anger.

“Som administrerende direktør leder jeg samfunnet, så det er å akseptere skylden, så jeg har bestemt at det er best å sette av til teamet og medlemmene slik at organisasjonen kan begynne å gjenoppbygge sitt rykte.”

I et brev undertegnet av 167 journalister i går sa Zhou’s svar var “latterlig”.

Zoe, som har medlemmer fra nesten 400 nasjonale og regionale utsalgssteder, så ut til å komme tilbake fra tidligere kommentarer blant anklagene om splittelse i styret.

Den nye rapporten ‘Tidligere kommentarer’ gjenspeiler ikke det vi alle vet: det må gjøres mye arbeid i media for å fremme mangfold og inkludering ’.

Den forrige kommentaren kom nylig av Mr Murray enn av Choi Board.

I mellomtiden har flere publikasjoner og journalister bestemt seg for å trekke nominasjonene sine fra de kommende National Press Awards.

Disse inkluderer Bureau of Investigation og Yorkshire Post.

Tidligere har Mr.

Han sa: ‘Det ville være flott for deg å se en vert andre steder for dine priser i år.

‘Kanskje synspunktene dine stemmer med deg: UK Press er et selskap med nøyaktig oversikt over løp over hele landet.’

Dette kommer etter hans eksplosive CBS-intervju med Oprah Winfrey, som beskyldte hertuginnen av Sussex for å ha “tilskyndet til så mye rasisme”.

READ  Cory Feldman har beskyldt Marilyn Manson for "tiår med psykisk og emosjonelt overgrep" i kjølvannet av påstandene.

Han sa: ‘Det endret risikonivået vårt fordi det gikk … det er ikke bare rykter. Det førte fram en rasistisk del i hvordan det ble anklaget.

‘Det endret trusselen. Dette endret omfanget av drapstrusler. Det forandret alt. ‘

Reklame

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *