Presidentvalg – – Ingen plan om å vinne

I går mottok Joe Biden 77 millioner stemmer, mer enn fem millioner flere stemmer enn nåværende president Donald Trump.

I helgen vant han 270 velgere, og ledere i forrige valg Hele verden har anerkjent Pitana som vinneren.

Men Donald Trump og hans administrasjon benekter fortsatt gyldigheten av avgjørelsen og har kommet med mer eller mindre ubegrunnede påstander om utbredt valgsvindel.

Advokatene ble ydmyket

Washington Post Har analysert en rekke saker som har kommet frem fra tilfeller av Trump-kampanjen. Ifølge avisen har begge Trumps advokater erkjent at republikanere har lov til å delta i stemmetellingen, mens beskyldninger om valgsvindel og svindel nesten blir droppet på stedet.

Antennet: Mange nøkkelpersoner i Pentagon ble sparket av Donald Trump innen 24 timer, og nå slår mange alarm. Video / Foto: AP / US GOV
Se også

Avisa mener Trumps advokater er blitt fornærmet av dommere i flere stater, og de avviser nå avgjørelser som de i Pennsylvania og Michigan.

Men Donald Trump ga seg ikke. Torsdag kveld ble flommen av anklager fra presidenten applaudert Twitter. Han sier igjen og igjen at han “vant valget” og “han vil vinne” – nå sier han at det egentlig ikke er rot.

– Ingen plan

- Ingen plan: I følge Donald Trumps egne Twitter-meldinger er han fremdeles vinneren av valget.  Rådgivere er enige om at noen uttalelser er dramatiske.  Kilder sier at Trump ikke har noen planer om å endre resultatet.  Foto: REUTERS / Carlos Barria / NTB
– Ingen plan: I følge Donald Trumps egne Twitter-meldinger er han fremdeles vinneren av valget. Rådgivere er enige om at noen uttalelser er dramatiske. Kilder sier at Trump ikke har noen planer om å endre resultatet. Foto: REUTERS / Carlos Barria / NTB
Se også

I følge Washington Post Presidenten har ingen planer om hvordan å vinne. Aviza skriver også at han burde ha begynt å snakke om en ny presidentvalgkampanje i 2024, som kan forstås som en indirekte mottakelse for det han mistet.

Trumps rådgivere, ansatte og allierte forteller avisen at han ikke har planer om å vinne eller endre valgresultatet. Kilder sier at presidenten tilbrakte mesteparten av dagene på telefon med rådgivere og venner. For de, se etter de gode nyhetene.

READ  Norge: Prinsesse Martha skal gifte seg med sin California-sjaman

Men i disse samtalene burde presidenten ha påpekt at han forsto at Biden ville overta presidentskapet 20. januar.

– Jeg vil aldri innrømme nederlag

Lengre NBC Nyheter Han skriver tilsvarende om Trumps nåværende kamp. Ifølge kanalkilder kan Trump ha godtatt avgjørelsen, men han vil aldri innrømme nederlag.

– Ikke forvent at han innrømmer nederlag. Vil sannsynligvis si noe sånt som dette: «Vi kan ikke stole på resultatene, men jeg utfordrer dem ikke», beskrevet som en nær rådgiver forteller kanalen.

Mange rådgivere påpeker at Trump og administrasjonen ennå ikke har nådd det nivået. Kilder i begge medier sier at de tror det vil ta noen uker før Trump begynner å akseptere at han taper valget.

Opprettet kommentar: Gjorde USAs utenriksminister Mike Pompeo narr av deg her? Mange er nå overrasket. Video: Abby
Se også

– Teater

Dette skaper uforutsette problemer for Biden og hans midlertidige team. Det er offisielle byråer i USA Dokumentene som gir ressurser, dokumenter og tilgang til offentlige maskiner for Biden og hans folk er ennå ikke signert.

Det er ikke klart når dette vil skje. Biden beskrev Trumps søksmål og beskyldninger som «pinlige.» Kilder NBC News har snakket med erkjenner til en viss grad at dette er et teater.

Doug Dyson har vært en sterk tilhenger av Trump gjennom hele valgkampen og deltatt i valgbevissthetskampanjer i Det hvite hus på valgkvelden. Han forteller Washington Post at presidenten fortjener to eller tre uker for å undersøke antagelsene hans. Han sier også at noen donerer store summer til søksmål.

– Ofte vil de finne noe svindel, men ikke nok stemmer til å rettferdiggjøre diskvalifisering av Trump fra å vinne nok stater til å vinne valget. Dette vil sannsynligvis ikke skje, men Deison sier til avisen at Trump-støttespillere kan være sikre på at Biden har vunnet den rettferdig.

READ  Nikel miljøbeskyttelse aktivisme sprer seg i regionen: frivillige rydder opp strendene langs elven Ura i Murmansk

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *