Prins Harry «på stadig mer stilisert land» blant nylige angrep fra den kongelige familien | Royal | Nyheter

The Duke of Sussex snakket i detalj om hans kamp med psykiske lidelser, med medprogramleder Oprah Winfrey i serien The Me You Can See. Harry beskrev hvordan han og Megan Markle følte seg «helt hjelpeløse» som kongelige, og beskyldte dem for «total stillhet eller fullstendig ignorering» hver gang de ba om hjelp.

Kongelig ekspert Daniela Elser har antydet at Dukes gjentatte angrep på selskapet begynner å bli kjedelig.

Skriver i en kolonne news.com.auElser sa: ”Ledelsessansen kan redusere dette: Yan.

«Siden hertuginnen av Sussex Harry og hans kone Megan åpnet for Oprah i mars, har deres fordømmelse av den kongelige familien begynt å vokse med en viss framsynthet, og den er nå i en kjedsomhetstilstand.»

Han la til: ”Offentlig sympati er en begrenset ressurs for Harry, som har blitt forsterket av hendelser de siste 15 månedene.

Les mer: Prins William «modellerer seg selv dronning» blant Harrys angrep

«Netflix og Spotify bruker ikke bare mye penger på parets medfølende historiefortelling, men de sies å generere en stor mengde publisitet og abonnenter.»

Statseksperten kritiserte Harrys «Harbrain-mot» for å si at dårlige kommentarer om den kongelige familien ville føre til bedre forhold.

Under Apple TV-serien sa Harry: «Jeg tror vi var i stand til å snakke sannheten så vennlig som mulig, så jeg etterlot en åpning for forsoning og helbredelse.»

Elser la til: «Mangelen på logikk og selvbevissthet her avviser håp.»

Statsekspert Duke ble oppfordret til å «åpne opp for lidelsene han opplevde for virkelig å hjelpe andre, og å vise at han sikter mot den kongelige familien med den vanlige, alvorlige ansiktet.»

READ  Cyril Hanouna svarer Sofia Aram, fornærmet som "den verste typen barbar" (VIDEO)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *