Prins Laurent vitser om niesen Maria Lauras bryllup (VIDEO)

Prins Laurent er kjent for sine sære eskapader. Og han har styrket dette bildet nok en gang. Dette skjer på stiftelsens sosiale medier. Prinsen delte en video der han inviterer innbyggerne til å delta på Dagen for familier og hunder, som vil bli holdt på Château du Val Saint-Lambert i Seraing.

I videoen er prins Laurent satt sammen i en stol, et magasin Belgia Geografi i hendene. Betyr dette navnet ingenting for deg? Det er en parodi på nasjonalisme Geografi. Forsiden av magasinet er også full av andre grad da den plasserer prinsen på bildene ved siden av blekkspruten. Dette er et sitat fra et veldig kjent intervju gitt for noen år siden. Tittelen på anmeldelsen bekrefter det: «Prinsen fikk endelig snakket med blekkspruten!«Men prinsen stoppet ikke der.

«Pappa, hva gjør vi denne helgen?«

På dette spørsmålet svarte prins Laurent at han skulle gifte seg med William og Kate. Regal komedie. «Jeg snakker om Laura og William.» (Maria LauraEd). På søndag er alle planene hans sett. Prinsen vil delta på Tsering for en gratis begivenhet svært nær hjertet hans. Folk på stedet kan spise takket være de mange rettene Lastebiler Og nyt med mange animasjoner. Det blir også utlodning.

READ  "Jeg tror han ikke helt forstår poenget med showet": "Kjærlighet er i engen" Bonden Julians oppførsel irriterer beundrerne hans.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *