Prins William hyller bestemor: «Hun var ved min side under de tristeste dagene i livet mitt»

Prins William, arvingen til tronen, hyllet sin bestemor dronning Elizabeth lørdag og lovet støtte til sin far, Charles III.På alle mulige måter«.

«Hei» i en uttalelse.En ekstraordinær leder hvis engasjement for land, stater og samveldet var absolutt«, uttrykte han også sin sorg over tapet av sin bestemor, som han var veldig nær.

«Min bestemor sa at sorg er prisen å betale for kjærlighet. Alle tragediene vi opplever de kommende ukene vil vitne om vår kjærlighet til vår ekstraordinære dronning. Jeg vil hedre minnet om min far, Kongen, ved å støtte ham på den måten jeg kan.«sa prinsen, den eldste sønnen til Charles III, som ble gitt tittelen prins av Wales på fredag.

«Selv om jeg sørger over tapet hans, føler jeg meg utrolig takknemlig.«, la han til, og hevdet at han hadde nytte»Hans visdom og trøst«I 40 år.

«Min kone har dratt nytte av hans råd og støtte i tjue år. Alle tre barna mine var i stand til å feriere med henne og lage minner som vil vare livet ut.«.

«Hun var ved min side i mine lykkeligste øyeblikk. Hun var ved min side under de tristeste dagene i livet mitt. Jeg vet at denne dagen kommer, men det vil ta meg en stund å tilpasse meg virkeligheten i livet uten bestemor.«, la prinsen til.

READ  "Alt passer ham", "Det gir en viss sødme" (bilde)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *