Prins William ønsker prinsen av Norge velkommen, medarving til tronen

Prins William og Kate Middleton ønsker prins Haakon og prinsesse Mette-Marit av Norge velkommen Torsdag på Windsor Castle.

De to kongeparene har møttes før, og Bruk denne muligheten til å bli kjent med hverandre og diskutere miljøspørsmål.

Et møte mellom to fremtidige konger

Prins William og prins Haakon ble gjenforent i England, men under nye omstendigheter Prins William er nå arving til tronen.

Under det kongelige møtet mellom de to fremtidige monarkene og deres koner ble prinsen og prinsessen av Wales ønsket velkommen. Ifølge Kensington Palace diskuterer kronprins Haakon og prinsesse Mette-Marit sine gjensidige miljøhensyn på Windsor Castle.

Etter møtet møtte de representanter for de fire kongefamiliene Tre ledende grønne energiløsningsselskaper i Norge.

A i møtet En rundebordsdiskusjon med Alex Grant, Senior Vice President og UK Country Director i Equinor, og CEO Øivind Eriksen. Aker ASA og Børre Jacobsen, administrerende direktør i Northern Lights JV.

sluttet seg til dem Norsk ambassadør i Storbritannia, Wecker Kristian Stromen.

En historie mellom walisiske og norske kongelige

Prins William og prinsesse Kate Prins Haakon og prinsesse Mette-Marit tilbrakte tid i Oslo, og paret besøkte Sverige og Norge. For en skitur i februar 2018. Under skituren besøkte Prinsen og Prinsessen av Wales et av Oslos kjente landemerker, hoppbakken i Holmenkollen.

Det norske kongeparets besøk til England var planlagt i september, men ble utsatt på grunn av dronning Elizabeths død. Kongen og dronningen av Norge, kong Harald og dronning Sonja, deltok i en statsbegravelse i Westminster Abbey. Til den døde kongen.

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit ga støtte for 2018. Samme år dro han til England for å delta på kong Charless 70-årsdagsfeiring i Buckingham Palace.

READ  Åtte millioner koronatap for "Fjolls til fjells" - Nektelse av støtte - VG

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *