Prins William roser komisk lettelse, “Hjelp er tilgjengelig når ting blir for mye”

Hertugen av Cambridge takket BBCs innsamlingskomedie Night “for godhet og raushet som mobiliserte millioner av mennesker for gode formål.

I en videomelding spilt inn for Comic Relief, Prins William Det illustrerer hvordan noen av de store beløpene som er samlet inn for landets psykiske helse vil bli brukt på å sikre at “hjelp er tilgjengelig når ting blir for mye for mennesker”.

I fjor spilte prins William i en svart ordreskisse med Stephen Fry under BBCs Big Night – en underholdende kveld som tjente over 74 millioner dollar. Tegneserie lettelse, BBC Children Support og National Emergency Foundation, sponsor av trebarnsfaren.

Duke parret seg med Fry, som spilte Lord Melshet, og fleipet om hjemmeundervisning: “Det er virkelig en drøm.”

Prins William dukket opp på BBCs komiske lettelse fredag ​​kveld

I en fredag ​​kveld sa prins William i sin videomelding: ”Mange av dere vil være like lettet over at jeg ikke laget en ny komedie-skisse som jeg gjorde for Big Knights film i fjor.

“Din utrolige gavmildhet har samlet inn mer enn $ 74 millioner for mange strålende veldedige organisasjoner, inkludert Emergency Foundation. På et tidspunkt mistet Kovit virkelig antallet. Tusen takk alle sammen.

”Selvfølgelig gir vaksinen oss mer håp for fremtiden, og vi har alle fremdeles å gjøre med å komme oss ut av infeksjonen.

Hertugen av Cambridge deltok også i fjorårets Comic Relief Fundraiser
Hertugen av Cambridge deltok også i fjorårets Comic Relief Fundraiser

“Jeg er glad for å fortsette å finansiere mange prosjekter som støtter Comic Reliefs mentale helse, som har kommet under spesielt press det siste året.”

READ  Bill Murray sier at han var skuffet over å skape Ghostbusters

Han fortsatte: ”Dette er noe som ligger mitt hjerte veldig nært, og det er fantastisk å vite at støtten din i kveld sørger for at folk har hjelp tilgjengelig når ting er høyt.

“Takk for godhet og raushet. Psykisk helse er kompleks – og dette er en utfordring for de utrolig hardt arbeidende i frontlinjen, som de dessverre ofte har møtt. “

Prince William’s Message introduserte en film som fremhever den enorme økningen i antall mennesker som har opplevd psykiske helseproblemer det siste året og støtten fra organisasjoner finansiert av Comic Relief.

Comic Relief’s Night of TV ble arrangert av programlederne Davina McCall og Bedi McKinnon, komikeren Sir Lenny Henry og sanger Alesha Dixon.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *