Prinsesse Beatrice råder unge ledere inspirert av prins Philip

Prinsesse Beatrice deler en siste leksjon hun så fra bestefaren prins Philip før han døde – og forklarte hvordan han oppfordret henne til ikke å «freak out about solutions» og i stedet fokusere på reisen for å komme dit.

Dronningens barnebarn, 32, mens hun snakket på et virtuelt arrangement 31. mars, avslørte visdomsord inspirert av den avdøde hertugen av Edinburgh, som døde i går på Windsor Castle i en alder av 99 år.

Han kunngjorde sin støtte til 20:40, en ideell organisasjon som har som mål å hjelpe unge mennesker til å samarbeide om sosioøkonomiske spørsmål.

Da hun ble bedt om å dele råd med fremtidige unge ledere under webinaret, fortalte Beatrice dem De bør ikke holde seg til «løsningen» når de prøver å løse problemer fordi det alltid vil være «vendinger» i reisen.

Han ba om ikke å bli «trist» av hindringer og ikke å «fokusere» på det de prøver å oppnå, en leksjon han sa var inspirert av bestefaren prins Philip.

Prinsesse Beatrice (bildet) deler en leksjon hun til slutt lærte offentlig av bestefaren prins Philip før han døde – og forklarte hvordan han oppfordret henne til ikke å «bli besatt av løsninger» og fokusere på reisen for å komme dit i stedet.

Dronningens barnebarn (avbildet med Hennes Majestet og Prins Philip i bryllupet til prinsesse Eugenie i 2018) avslørte visdomsord mens de snakket på en virtuell begivenhet der den avdøde hertugen av Edinburgh, 99, døde i går på Windsor Castle i går.  31. mars kl 20:40

Dronningens barnebarn (avbildet med Hennes Majestet og Prins Philip ved prinsesse Eugens bryllup i 2018) avslørte visdomsord inspirert av den avdøde hertugen av Edinburgh, som døde i går på Windsor Castle i en alder av 99 klokken 20:40 31. mars kl. en virtuell begivenhet

Når han snakket fra hjemmet, hadde hun en hvit og blå stripet skjorte: «En ting jeg alltid har latt meg inspirere av er å beholde interessen din, ikke være redd for å tenke og lære.

READ  Axel Boyer: "Jeg ønsket å ødelegge Trucker's Plateau"

«Men tro ikke at du må beholde alle svarene for deg selv, dette er noe av det som alltid har hjulpet meg, det inspirerte virkelig bestefaren min, som fyller 100 år i år, men du er ivrig etter å løse et slags problem , ikke freak out over løsningen.

«Fordi din vei til å finne en måte å løse det problemet på vil være annerledes, og veien vil være annerledes, og det kan være en omdirigering.

‘Så, ikke bli sliten hvis du ikke tror du må holde deg til din første vei. Fortsett å fokusere på det du prøver å oppnå, og du kommer dit. «

VP for AI-selskapet Affinity Beatrice, som også er visepresident for partnerskap og strategi, sa at unge mennesker burde være «interesserte» og finne måter å jobbe sammen slik at de ikke føler seg «alene» i arbeidet.

Hertugen av Edinburgh har et spesielt bånd med barnebarna og gjorde en av hans siste offentlige opptredener i Beatrice og Ederdos låste bryllup i juli 2020.

Hertugen av Edinburgh har et spesielt bånd med barnebarna og gjorde en av hans siste offentlige opptredener i Beatrice og Ederdos låste bryllup i juli 2020.

Han fortsatte: «Mitt andre råd er å være interessert, men finn de beste måtene å samarbeide og lære det beste du kan, du er ikke alene.»

Under det virtuelle arrangementet kunngjorde Beatrice også at det har blitt den nye verten 20:40, en ideell lederorganisasjon for neste generasjon.

Han delte sin entusiasme for å kunne jobbe med en «utrolig» organisasjon, spesielt med fokus på «refleksjon» og «handling» for unge ledere.

Beatrice, som deltok i utgivelsen 20:40 i november i fjor, forklarte hva den nye støtten betydde for henne, og sa at hun ønsket å bli en «leder» som kunne stå opp for en ideell organisasjon.

READ  JLR deler Range Rover Sport SVR -massakren i 'No Time to Die' stunts

Når han snakket videre om sin støtte, sa han at han var «virkelig beæret» over å være en del av 20:40, og uttrykte sin hjertelige «gratulasjon» til den andre partneren til neste generasjon ledere som ble med 20:40. Som sine nye medlemmer.

Hertug av Edinburgh, OK, med medlemmer av den kongelige familien, inkludert prinsesse Eugenie, prinsesse Beatrice (bak) og Cambridge og Sussex (første rad)

Hertugen av Edinburgh, til høyre, med medlemmer av den kongelige familien, inkludert prinsesse Eugenie, prinsesse Beatrice (bak) og Cambridge og Sussex (første rad)

Beatrice fortsatte: «Da vi tenkte på vertsrollen, gikk det tilbake til gamle dager da du var heldig nok til å utvikle ideer og samarbeide og forstå hva som ville hjelpe noen til å trives i livet.

‘Jeg tror dette er den sanne essensen av hva støtte egentlig betyr for øyeblikket. Jeg er så stolt og spent på å være sammen med alle og ønsker å ønske velkommen den nye partneren vi ønsker velkommen denne kvelden.

«Det var en fantastisk tur for meg og 20:40 så langt, og jeg er så glad for at du er her med oss.»

Royal erkjente at det var mye «press» på fremtidige ledere for å løse verdens problemer alene, og ba andre unge mennesker se på grupper som ville hjelpe dem å bli en del av noe «større» med ekstra «støtte».

Han la til: «For oss alle, spesielt unge fremtidige ledere, tror jeg dette kan være et ensomt sted – alt kommer til meg, jeg har så mye å gjøre.

«Men jeg takker deg virkelig for at det er organisasjoner og grupper som 20:40 som betyr at du kan føle at du er en del av noe større og strever mot noe større.

«Jeg tror med den støtten og det nettverket med oss, kan vi virkelig oppnå så mye.»

Den mest populære TV-programlederen som var programleder med Channel 5s Big Brothers Bit on the Side er A.J. Beatrice dukket opp med slike som Odu, og var grunnleggeren av Enrich Learning Oneine Udokboro.

Dronningens barnebarn forventes å være en av 30 personer som er invitert til prins Philips begravelse ved St George’s Chapel på Windsor Castle.

Opprinnelig skulle hertugen av Edinburghs militære enheter, veldedighetsorganisasjoner og Commonwealth sørge over 800, men dette beløpet måtte reduseres på grunn av koronavirusrestriksjoner over hele Storbritannia.

Den endelige listen, som forventes de neste dagene, vil bestå av seniormedlemmer i den kongelige familien og statsministeren.

Prinsesse Beatrice ble i fjor gift med Eto’o Mabelly Mossi, ved en seremoni som forventes neste lørdag.

Hans yngre søster prinsesse Eugenie kan også bli invitert med Jack Brooks Banks ektemann på tre år.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *