Prinsesse Elizabeth plasker på sin første kongelige galla med en fantastisk kjole

Folk og kongefamilien

Denne fredag ​​kveld er det 18-årsdagen til norske prinsesse Ingrid Alexandra på Slottet i Oslo.

I dette tilfellet var verdens øyne på samme alder eller nesten tre prinsesser. Ingrid Alexandra på den ene siden, prinsesse Elizabeth på den andre, og prinsesse Catherine-Amalia av Nederland. Feiret for første gang av en belgisk prinsesse og utenlands, tok alle med seg hennes vakreste ballkjole, dekorasjonene deres og turbanen til denne gallaen! Arrangementet markerte hans debut i kongelige kretser.

Mor og datter

Elizabeth så fantastisk og fantastisk ut i en kjole sammen med moren Dronning Mathilde. Hun hadde på seg en lang stroppeløs kjole i skinnende lilla toner. Fullt navngitt av et slør i samme nyanser. Elizabeth hadde også på seg en turban, som hun aldri hadde gjort offentlig før, som prinsesse Katrina-Amalia av Nederland. Hans mor, dronning Modilde, var sammen med den fremtidige første dronningen, som styrte Belgia. Hun hadde på seg en lang kongeblå stroppeløs kjole og slør.

Arrangementet ga en mulighet for prinsesse Elizabeth til å etablere sitt første formelle forhold til den nye kongefamilien. Som en påminnelse fortsatte han først et år med trening i militæret og ble senere i år med på benkene til det prestisjetunge Lincoln College ved University of Oxford. Et rikt og travelt show satte av litt tid for ham til å delta på kongelige begivenheter. Dette gjør Galata til det første statlige arrangementet han vil delta på i utlandet.

READ  HPI, disse overfølsomme "sebraene" ble kjent gjennom en rekke hendelser

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *