Prisen på den tilkoblede Samsung Galaxy Watch 5-klokken faller under 200 euro.

Samsung Galaxy Watch 5: En praktisk og kraftig tilkoblet klokke

Drømmer du om å eie en tilkoblet klokke? Ikke sikker på hvilken modell du skal velge mellom Apple, Huawei, Fitbit eller Samsung? Anses for å være en av de mest suksessrike smartklokkene som kjører på Android-operativsystemet Samsung Galaxy Watch 5 Et godt valg, spesielt hvis du allerede eier en Samsung-smarttelefon. Veldig praktisk, den kobles til enhver smarttelefon via Bluetooth. I tillegg til å gi deg tid, lar den tilkoblede Samsung Galaxy Watch 5-klokken deg motta meldinger og varsler. Den har innebygget GPS og kompass. Hun er også trenings- og helsetrener. Med den kan du spore ditt daglige antall skritt, forbrente kalorier og stressnivå. Den overvåker også puls, vekt og søvn. Oppmuntre deg selv til en sunn livsstil. På toppen av det er Samsung Galaxy Watch 5 Connected-klokken veldig elegant med sitt 40 mm pansrede aluminiumsdeksel og utskiftbare silikonrem. Dette gjør at den tilkoblede Samsung Galaxy Watch 5-klokken kan tilpasse seg stilen din i alle situasjoner. Samsung Galaxy Watch 5 tilkoblet klokke er veldig motstandsdyktig. Dens 1,2-tommers AMOLED-berøringsskjerm er beskyttet av en ripebestandig safirkrystall. IP68-sertifisert, den er vanntett og støvtett. Du kan bruke den overalt når du reiser, for sport og under svømmeøktene. Takket være 284 mAh-batteriet gir den deg 40 timers autonomi. Du kommer ikke til å forlate henne med det første.

Få Samsung Galaxy Watch 5 til den beste prisen med MediaMarkt

Er du imponert over ytelsen og funksjonene til den tilkoblede Samsung Galaxy Watch 5-klokken? Gi det til deg selv ved hjelp av MediaMarkets «What’s Not For Me»-funksjon. MediaMarkt selger regelmessig for €219, og tilbyr Samsung Galaxy Watch 5 Connected Watch til den vanlige prisen på €180,98, en besparelse på €38.. Til denne prisen, ikke nøl lenger og unn deg selv.

Klikk her Kjøp Samsung Galaxy Watch 5 Connected Watch til den beste prisen med MediaMarkt➢ Må oppgi: Samsung Galaxy A53: «VAT, for me!» Få smarttelefonen for mindre enn 320 euro på MediaMarkt

Fortsett å lese om dette emnet:

Shopping Gode tilbud Samsung High-tech

READ  Neon Abyss: Gratis spill på Epic Games Store 17. desember 2021 – BreakFlip

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *