Prisen på energi: hvordan få en varmebonus på 100 euro

Mange belgiske familier har ikke mottatt eller søkt om oppvarmingsbonusen på €100 tildelt av den belgiske regjeringen. Søknaden kan sendes frem til 14. oktober.

Lesetid: 2 minutter

imotDe som ennå ikke har mottatt €100 varmebonusen fra strømleverandøren kan søke om den frem til 14. oktober. Dette ble rapportert av Federal Public Service Economy torsdag. SPF kunne ikke fastslå hvor mange familier som fortsatt var berørt.

I begynnelsen av dette året innførte regjeringen en føderal varmebonus på €100 netto. Dette var et av tiltakene i møte med stigende energipriser. Enhver bolig som har en lokal strømkontrakt i slutten av mars har rett på det. Det er ingen premie på kontrakter for kommersiell eller profesjonell aktivitet, slik det er for fritidsboliger.Mange familier får allerede premien automatisk, ved å senke innskuddet eller oppgjørsregningen, eller motta innskuddsbeløpet. De som ikke fikk den automatisk, må selv søke om bonusen. Så langt har 70 000 familier gjort det. Søknader om FPS Økonomi kan sendes inn online via nettstedet https://verwarmingspremie.economie.fgov.be/public eller per post.

READ  Det er det, det er fremtiden: en oppstart markedsfører en drone som er i stand til å transportere en person med en hastighet på 100 km/t (video)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *