Prisene på bensin og diesel vil ikke endre seg for andre dag på rad, Energy News, ED Energy World

New Delhi: Bensinprisen var uendret på 86,95 Rs per liter for andre dag på rad søndag i den nasjonale hovedstaden.

Bensin i Mumbai, Kolkata og Chennai ble priset til henholdsvis Rs 93,49, Rs 89,39 og Rs 88,30 per liter.

Dieselprisene var også uendret søndag. Drivstoffpriser i Delhi, Mumbai, Kolkata og Chennai var henholdsvis Rs 77,13, Rs 83,99, Rs 82,33 og Rs 80,71.

Bensin- og dieselprisene har steget kraftig blant fornyede råoljepriser. Brent råolje koster for tiden $ 59 per fat.

Selv om den kraftige økningen i utsalgsprisene på bensin og diesel de siste dagene har vært på grunn av globale rå- og produktpriser, er det bemerkelsesverdig at OMC har gått inn, til tross for at råoljen har stått for mer enn $ 55 fatet i lang tid. Å suspendere prisen på bilbrensel på påfølgende dager.

Råprisene har holdt seg stabile de siste ukene i kjølvannet av de ensidige kuttene i produksjonen som ble kunngjort av Saudi-Arabia og økt forbruk i alle større økonomier over hele verden.

De siste stigningene i pumpeprisene på bensin og diesel har registrert prisen i alle større metrobyer og andre byer over hele landet. Siste gang utsalgsprisen for bildrivstoff var nær dagens nivå, 4. oktober 2018, steg råprisen til $ 80 per fat.

Den nåværende prisøkningen skyldes i stor grad den kraftige økningen i sentrale avgifter på bensin og diesel og stabile råpriser. Budsjettet pålegger en ny landbruksinfrastruktur og utviklingssjakk.

Oljeselskapets ledere sa at bensin- og dieselprisene sannsynligvis vil øke ytterligere de neste dagene, da detaljhandelsprisene må balanseres i tråd med den globale utviklingen for å forhindre at OMC-er taper på bilbrensel.

READ  Servicio de tres deportes con tarifa comunitaria a partir de $ 150 por mes

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *