Pro League: Genk traff rødt lys

Beersat slo Jenk 2-0 i det siste møtet på den 15. dagen av Jubilee Pro League på søndag. Lawrence Schongland (4.) og Moises Gaiseto (90. + 2) scoret vinnermålene for Antwerpen. Beersat begynte møtet i toppen av hjulene. Etter å ha skapt den første muligheten serverte Rafael Holshawcher godt for Lawrence Schongland, som ga musene ledelsen (4.). På spissen for scoringen satte limburgerne beina på ballen og satte press på Antwerpen-målet, men verken Joseph Paints eller Christian Thorstweight sviktet Mike Vanhammel.

I andre omgang dominerte Zenk fortsatt og fant Van Hommels Coles lov bare sekunder etter at Paul Onuvachu ble startet på nytt. Raset forsøkte imidlertid å bli farlig mot Beersat, men Ramiro Waka fant innlegget i løpet av et kvarter med Marius Noubissi som scoret 2-0.

Limburg-trener John van den Brom hentet sammen med Paul Onuwachu Ike Ukbo og prøvde alt for runden. Gencois måtte slippe inn et andre mål i siste minutt før Antwerpen-målet.

Etappevis er Beersat rødt lys med 9 poeng og returnerer til ett poeng fra Circle de Brooks. Jenk fortsetter på 8. plass med 21 poeng.

READ  Første bilder av MCL35M Rac் Racefone

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *