Programmet oppfunnet av Nintendo i Animal Crossing: New Horizons 2.0

Det neste gratis innholdet i Animal Crossing: New Horizons, med tittelen “Versjon 2.0”, har endelig blitt avslørt av Nintendo. Her er en oversikt over alle de nye funksjonene som kommer 5. november:

Snart vil du kunne invitere beboere og venner til kaffe i andre etasje i museet. Ingenting dumt, sikkert, men hva kan være bedre enn en god kaffe etter en stressende dag?

Ved navigasjonsbrygga venter Kapp’n på å ta deg til et ukjent sted. I løpet av turen vil en frosk synge marine rim. Din skjebne? En mystisk øy befolket med vegetasjon som aldri er sett før. Disse spesielle stedene kan til og med være i forskjellige tidssoner eller halvkuler.

Båten kan også ta deg til øya Harvey, fotografen, som arrangerer en festival med kjæresten Ginette. Hjelp dem med å bygge i området for å få tilgang til sjeldne varebutikker: antikviteter, tepper, busker, vesker eller sko. Enda flere overraskelser venter på deg, noen med unike funksjoner …

Mindre betydelige tillegg kommer også med Update 2.0. For eksempel kan du delta i gruppestretningsaktiviteter med øyboerne dine som er vennene dine, hvis oppførsel du kan endre ved å snakke med Marie.

Ditt hjem vil ha krav på mer lagringsplass, spesielt for nye gjenstander og dekorasjoner. Permanente stiger vil også bli lagt til for å nå høyder lettere. Tydeligvis vil Tom Nook -butikken ha oppdateringer for alle disse nye verktøyene.

Hvis du bestemmer deg for å skaffe deg en profesjonell dekorasjonslisens fra Mr. Nook, vil du kunne henge gjenstander fra taket i stedet for å legge dem på gulvet. I tillegg vil det være mulig å henge tapeter individuelt på veggene. Med oppdatering 2.0 vil innbyggerne komme til å besøke deg oftere.

Nintendo vil også dra nytte av oppdateringen for å legge til retter til matlaging og førstepersonsspill. Regnet vil også bringe Gyroid -skjær som kan gjøres om til morsomme gjenstander.

Endelig vil nye frisyrer, reaksjoner og til og med en nybegynner -app også bli lagt til når Animal Crossing: New Horizons Version 2.0, som lanseres 5. november.

READ  Italia er stort sett grønt på det europeiske reisekartet, bare Nederland er fortsatt helt rødt

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *