Providence ressurser reduserer tilkoblingsspekulasjoner

Providence Resources sa mandag at de “ikke deltar i noen fusjonsdiskusjoner” med selskapene, som har utviklet en tilnærming til en tilknytning mellom de to norske partnerne for å utvikle kjerneolje- og gassektoren sør for Cork Beach.

Det irske forskningsfirmaet ble enige om i november å danne et partnerskap med Norges SpotOn-ledede konsortium for å bringe produksjonsmuligheten.

Providence sa at Barrow kunne produsere 350 millioner fat olje, nok til å dekke alle republikkens behov for nåværende forbruk i nesten et tiår, og en betydelig mengde naturgass.

“Providence, som enhver PLC, vurderer alle muligheter for å øke aksjonærverdien, og vi er for tiden ikke i noen fusjonsdiskusjoner med noen part,” sa selskapet i en uttalelse. “Vi vil fortsette å samarbeide med SpotOn Energy Ltd for å skaffe finansiering som er nødvendig for å utvikle Barrow-eiendommen i verdensklasse.”

Sunday Business Post kunngjorde i helgen at Spoton hadde foreslått en sammenslåing mellom den og Providence Resource, selv om en avtale først ville bli vurdert når det norske selskapet mottok midler til Barrow-prosjektet.

SpotOn og dets sponsorer har blitt enige om å finansiere alle innledende og full-field utviklingsprosjekter. Begge sider håper å begynne å bore den første av fire brønner som er planlagt til slutten av 2022.

Barrow ligger i Celtic Sea, omtrent 50 kilometer utenfor kysten av Cork i Celtic Sea, som er grunt av moderne oljeleverings- og produksjonsstandarder.

READ  Norwegian Air for å få økonomisk bistand fra den norske regjeringen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *