PS Plus oktober 2022: Umiddelbar kunngjøring av gratis spill for PS4 og PS5

PS Plus vil tilby gratis spill for PS4 og PS5 igjen i oktober 2022. Utgivelsesdatoen for gratis-å-spille-spillene er allerede satt.

San Mateo – Sonys PS Plus vil nok en gang gi deg tre gratis spill i oktober 2022 som du kan laste ned gratis i en hel måned. Kunngjøringen av disse gratis spillene på Essentials-abonnementet er alltid et par dager før utgivelsen og er etterlengtet. I oktober 2022 bør skrekkfans glede seg. Vi presenterer datoen for kunngjøringen av gratis PS Plus-spill for oktober 2022.

PS Plus oktober 2022: Spillkunngjøringsdato – Når kommer gratis spill?

Dette er datoen du bør huske: Som en generell regel annonseres PS Plus-spill alltid den siste onsdagen før forrige måneds PS Plus-spill utløper. For gratisspill i oktober vil kunngjøringen av spill være 28. september. Tidspunktet som Sony velger, er alltid 17:30 fransk tid. Her er en oversikt over dato og klokkeslett:

  • Oktober PS Plus Games-kunngjøring
  • Dato: 28. september
  • Åpningstider: 17:30

Vær oppmerksom på at disse tidspunktene kun er basert på tidligere måneders data. Så Sony har ikke annonsert denne datoen. Så det er alltid mulig for Sony å endre denne datoen. Men dette skjedde sjelden tidligere.

Når vil gratisspillene være tilgjengelige? Gratisspill fra oktober 2022 er ikke tilgjengelig før 5. oktober 2022. Dette er den første dagen som september PS Plus-spill ikke lenger er tilgjengelige. Gratis spill er vanligvis tilgjengelig gratis i en måned. I begynnelsen av november skifter de igjen.

En kalender for de neste tre PlayStation-spillene.

PS Plus oktober 2022: Hva vet vi om gratis spill?

Her er det vi vet om oktober 2022 PS Plus: Så langt er det ingen lekkasjer eller kunngjøringer angående PS Plus-spill i oktober 2022. Det florerer imidlertid av spekulasjoner. Oktober er faktisk Halloween, så det er et godt tidspunkt å implementere skrekkspill. Så PS Plus kan være litt skremmende denne gangen.

READ  Til tross for rykter, nekter Oppo og OnePlus å forlate det europeiske markedet

Hva vil september 2022 bringe? September 2022 PS Plus-spill er allerede tilgjengelig gratis og kan lastes ned frem til 4. oktober. Når du har lastet ned spillet, kan du spille det gratis for alltid. Denne måneden er det noe for fans av racing, slåssing og gåter. Her er en titt: PS Plus: Gratis spill for PS5 september – er de verdt å laste ned?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *