PS5 tilbake i salg denne tirsdagen: Finn ut hvilket nettsted som annonserer lager

PS5-aksjen ble annonsert før middag på Sony tirsdag morgen. Dette salget ser ut til å være en prioritet for de som ble varslet av nettstedet via e-post. Etter kl. 12.00 vil salget være åpent for allmennheten, men med forbehold om tilgjengelighet på lager. Til slutt gjør nettstedet følgende poeng: På grunn av stor etterspørsel er kjøp begrenset til 1 konsollpakke per husholdning. For å lære mer, klikk her.

Aksje PS5: Et problem siden lanseringen i 2020

Siden ankomsten i november 2020 har PS5 blitt utsolgt uansett modell. Enten du ønsker å få PS5 Standard Edition med integrert Blu-ray-spiller for 499 euro eller PS5 Digital Edition uten spilleren for 399 euro, må du smøre deg med tålmodighet. Faktisk, mellom helseforholdene og mangelen på komponenter, er Sony-konsollen sjelden til salgs, og denne situasjonen vil vare til slutten av året; Så du må være forsiktig i håp om å vinne løpet og endelig kunne nyte spill i 4K, med nesten ikke-eksisterende lastetider eller til og med støtte for ray tracing.

En løsning for å sjekke PS5-lager: spor fall etter plattform

For at du ikke skal gå glipp av sjansen til å få PS5, bør du forberede deg tidlig. Siden lagerbeholdningen er begrenset, foregår det meste av salget online med virtuelle selgere. Derfor er det viktig å holde øye med Amazon, Cdiscount, Rue Du Commerce, Darty og Fnac, for ikke å snakke om merker som Cultura, Micromania eller E.Leclerc. Ikke glem å følge oss for lagervarsler, ønskelister, favoritter eller favoritter som skal varsles ved salg: vi sørger for å varsle deg om salg så snart som mulig. For å spare tid på salgsdagen, sørg for at du har en konto hos disse merkene og at kontaktinformasjonen og betalingsmåtene dine er oppdatert.

READ  Bristol Office Building tiltrekker seg ny okkupant i Hannover House Nordic Semiconductor

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *