PSG, begeistret over Lillys Ligue 1, takker Di Maria

Paris SG tok en uventet seier i det 88. minutt (2-1) mot Lille fredag.Angel de Maria, Som belønnet selvoppofrelsen til et lenge ledet team, og utmerket ytelse Neymar, På den 12. dagen i League 1.

Etter Lyon (2-1), Mets (2-1) og Anchors (2-1), er pariserne på flukt for siste gang.

Men PSG skriver et annet scenario avhengig av motstanderen. Mot Lask var Capital sterk og spilte bedre uten klubben Lionel Messi, Endret i pausen.

Neymar, som har blitt kritisert for sin skuffende prestasjon de siste ukene (kun 1 mål fra straffemerket), spilte hovedrollen en kveld under Phoenix-tegnet.

Han startet tempoet «Kom tilbake«Parisian med sine trippel og selvoppofrelse i pressingen, mot Lillys utløp på slutten av kampen.

Ultras absorberte også «Takk Neymar«Etter 2-1: Avgjørende pasning signert»Ghee«.

Tidligere (74.) utlignet Marquinhos i tjeneste til Di Maria, kveldens andre stormann som avslørte sin beste kamp for sesongen.

Men lederen av mesterskapet møtte store vanskeligheter med å innføre spillet sitt, spesielt i den første perioden, som endte under tilskuernes rettferdige fløyter.

David er fortsatt målscorer

Lily begynte å score gjennom Jonathan David (31.), kan nære sorg, så det var mange muligheter for en pause.

Men den nåværende mesteren er ennå ikke en realitet, hans største feil denne sesongen, og går inn i den tredje kampen på rad uten å vinne. Menn fra Jocelyn Corvenek (10.) Slutten av den andre delen av tabellen på slutten av dagen.

Dens parisiske motstykke, Mauricio Pochettino, Foran en avgjørende Champions League-kamp i Leipzig på onsdag, for å fortsette å jobbe avslappet.

READ  Tokus skade og fravær av spillere fra Genk: Verkaderen reagerer på de første spenningene mellom røde djevler

Men han klør seg fortsatt i hodet på hvordan han kan gjøre superstjernene sine bedre. I fravær av Kylian MbabaneMessis posisjon ble etterlengtet i spissen for angrepet han hadde skinnet i mange år på FC Barcelona, ​​til tross for hans dårlige helse.

Men hans første menstruasjon lignet på forbauselsen en bilist møtte på på jakt etter en parkeringsplass i nærheten av Parc des Princess på en sportskveld.

Han var innfødt i Argentina, og ble forlatt av en nesten ikke-eksisterende folkemengde.

Etter sine siste skuffende prestasjoner hadde PSG store problemer med å påtvinge spillet sitt. Uten Mbappé ville problemene vært enda tydeligere.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *