PSVR2-versjonen av Pixel Ripped 1995 er litt forsinket

ARVORE, VR-studioet bak Pixel Ripped-serien, kunngjør at den andre delen i serien, Pixel Ripped 1995, vil utsette utgivelsen av sin PSVR2-versjon til 3. oktober på grunn av en uventet forsinkelse i produksjonsprosessen. Kvalitetssikring.

Denne forbedrede versjonen av Pixel Ripped 1995, med bedre grafikk og ytelse, samt hodebuller og adaptive stimuleringsfunksjoner, vil bli utgitt på PlayStation Store for €19,99. Som en ekstra bonus vil de som allerede eier spillet på den originale PlayStation VR ha muligheten til å oppgradere til den forbedrede versjonen på PSVR2 uten ekstra kostnad.

I denne videospillsagaen har vår virtuelle helt Dot den vanskelige oppgaven å gjenopprette balansen i forskjellige dimensjoner. Løsningen? En 11 år gammel gutt ved navn David ble valgt til årets spiller i 1995. Legg ut på denne tidløse oppdraget med denne dynamiske duoen mens de spiller klassikere til alle tider i en oppslukende virtual reality-verden, enten det er på soverommet ditt, en utleiespillbutikk eller et arkaderom.

READ  Crew-7 dokker 11 astronauter til ISS

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *