Pulitzer-prisen for ‘Brave’ George Floyd Video Corners George Floyd

Video som dokumenterer drapet George Floyd Spesial anerkjennelse ble gitt av Pulitzer Prize Board for å hjelpe til med å fremme den globale bevegelsen om rasemessig urettferdighet.

Da hun ble arrestert i mai i fjor, var Tornella Frasier 17 år gammel da hun møtte Floyd Floyd, som ble knust til bakken av den hvite politibetjenten Derek Zuvin, som falt på kne på mannens nakke.

Floyd ba om livet sitt, så hun filmet ved hjelp av telefonen sin. Frasier vitnet Dypt sjokk Da han snakket under Sues rettssak i Minneapolis i april, var det han som opplevde det Skyldig for drap.

“For modig å dokumentere drapet på George Floyd, har politiet over hele verden utløst protester mot brutalitet, og fremhevet den viktige rollen borgerne har i jakten på sannhet og rettferdighet for journalister,” sa Frazier fredag ​​og kunngjorde årets priser i media og kunst.

Frasier sa til juryen under høringen til Suu Kyi: “Jeg gjorde ikke mye de nettene jeg unnskyldte George Floyd, ikke kommuniserte fysisk og reddet ikke liv.”

Men hans sjokkerende video, som gikk jevnt i mer enn åtte minutter, var fokuset for etterforskningen og ble vurdert Av mangeGjelder også Pårørende til Floyd, Er viktig for å overtale voldgiftsretten til å straffeforfølge.

De Minneapolis Star Tribune-avisen vant Pulitzer-prisen for dekning av Floyds attentat 25. mai 2020 og de påfølgende månedene med masseprotester og den påfølgende sivile uroen i hele byen.

Star Tribune-journalister kalte hendelsene i byen «presserende, offisielle og følsomme» av styret.

READ  Trump voksfigur hentet fra Texas-scenen etter at seerne traff den - Rapporter | Donald Trump

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *