Pure EVs AI-teknologi for automatisk reparasjon av oppstarts Li-ion-batterier fra Hyderabad, Energy News, ED Energy World

Hyderabad: The Indian Institute of Technology – Hyderabad (IIT-H) Incorporated City Startup Purnergi har utviklet en kunstig intelligens (AI) basert på kunstig intelligens (Patrix Faraday) som automatisk oppdager og korrigerer mangler i litiumion. (Li-ion) Batterier til elektriske kjøretøyer.

Patrick Faraday unngår behovet for en kunde å gå til servicesentre for å få reparert de defekte batteriene.

«Pure EV har utviklet AI-drevet maskinvare som oppdager og fikser batteridefekter med en enhet som er koblet eksternt til batteriet, og sparer dyrebar menneskelig tid.» Slå av tid «(dot),» Pure EV-grunnlegger og professor Nishant Tongari Sa.

Li-ion-batterier er de viktigste komponentene i elektriske kjøretøyer, som består av litiumceller som kontinuerlig er koblet sammen og har parallelle ordninger for å oppnå ønsket spenning og ampere-timekapasitet.

«Hvis det er feil i batteriene i en hvilken som helst celleserie, fører det til betydelig tomgangstid for EV-eiere. I tillegg legger bruksadferd og indiske miljøforhold tungt på batteriene,» sa Tongari.

Han påpeker at det er en veldig vanskelig oppgave for produsenter av originalutstyr av batterier (OEM) å rette opp feil og oppnå feil ved å erstatte defekte serieceller, der han velger Patrick Faraday.

For det første er eiere av elektriske kjøretøyer avhengige av elektriske kjøretøyer, som de ser på som batteri-OEM-er for batteriproblemer, noe som kan være en utfordring å reparere ettersom forsyningskjeder ennå ikke er riktig installert.

«Denne strålende enheten forbedrer effektiviteten til rene elbiler rundt batteridefekter på kort tid. Ettersom betydelig avgang for elbiler skjer, bygger Pure EV infrastrukturen og de tekniske egenskapene som trengs for å bli en pioner innen batteri etter salgstjenesten.» EV-sjef Rohit Vadera sa.

READ  Apple TV+: Apple ønsker å vinne NBA-kringkastingsrettigheter

Lansert, AI-reparasjonsteknologien som kan brukes på de fem tohjulene, har blitt testet grundig og skal lanseres i første kvartal 2021.

–IANS

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *