Quiz – LEGO Brawls – Det er på tide å slåss!


et meningsløst spill

lego-kamper er et spill som viser seg å være herlig enkelt. Stort sett består spillet av å konkurrere på en arena 4 mot 4 eller i gratis-for-alle-modus. Det er ingen veiledning som forklarer hva du skal gjøre, men det spiller ingen rolle, siden det er veldig mulig å spamme angrepsknappen og treffe alle som kommer i veien for deg. Spillet tilbyr også bonusartikler som kan gi deg en kort fordel underveis i spillet, noe som er fint selv om det heller ikke er gitt noen forklaring på dette. Når det er sagt, hvis du virkelig ønsker å lære å spille, kan du besøke Offisiell side av lego-kamper som vil gi deg nyttig informasjon. Den forenklede mekanikken er riktignok underveldende, men den har i det minste fordelen av å være ultratilgjengelig.

Og her er våre fornøyde motstandere til kamp!

Hvor er poenget med LEGO Brawls?

Etter å ha lenket noen kamper, noen ganger seirende og andre ender med tap, den sanne interessen til lego-kamper endelig dukket opp. Hver av våre forestillinger gir tilgang til mynter som deretter kan brukes til å kjøpe karakterdeler, forskjellige bonuser eller til og med emotes. For en person som er en fan av forskjellige LEGO-universer som verdensrommet eller pirater, er det allerede mer interessant enn å treffe det. Hver spiller kan deretter tilpasse sin mester og utpeke den ved navn.

Å leke katt er på topp i disse dager…

Et godt transkribert univers

De forskjellige kortene som tilbys er alle veldig fine og musikken er også valgt med omhu. De forskjellige temaene som finnes kan være av interesse for alle, selv om noen sikkert vil se flere muligheter når spillet oppdateres. For øyeblikket har vi rett til følgende emner: Ninjago, Monkie Kid, Jurassic World, Pirate, Western, Vidiyo, Hidden Side, Space, Castle, Alien Conquest.

Strategien for tilfeldig tapping gjør underverker.

Kom deg til toppen av ledertavlen

lego-kamper er et lite spill som lett kan live opp kveldene dine. Uten mye hodepine passer dette spillet for store og små. For de mer konkurransedyktige er det også mulig å motivere seg selv til å virkelig lære seg spillet for å klatre til toppen av verdensrankingen.

READ  Lenovo Tab P11 Pro: 30 % umiddelbar rabatt på dette berøringsnettbrettet du ikke kan gå glipp av
Og det er en stor seier som avslutter denne testen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *