R. Kelly klager på fengsel fengslet for sexforbrytelser: «grusom og uvanlig straff»

R. Kelly, en amerikansk R&B-stjerne, ble dømt til 30 års fengsel forrige onsdag etter å ha blitt anklaget for å ha kjørt et mønster av seksuell utnyttelse av unge mennesker, inkludert tenåringsjenter, i årevis.

Han soner nå straffen ved Brooklyn Correctional Center i New York, men han klager allerede på forholdene for forvaring. Likevel har den tidligere stjernen anmeldt fengselet der han sitter. For sangeren var forholdene han ble utsatt for «grusom og uvanlig straff».

R. På grunn av Kellys popularitet ble han satt under økt overvåking i en bestemt del av fengselet. Men han føler at rettighetene hans ikke lenger blir respektert fordi «han ikke var suicidal og har tydelig fortalt tjenestemenn i Brooklyn interneringssenter at han ikke hadde til hensikt å skade seg selv eller andre», ifølge det amerikanske magasinet TMZ. Send inn en klage.

Oversetter av Jeg håper jeg kan fly Ingen sengehester, ingen dusj, ingen barberhøvel, ingen toalettpapir, holdt i et enkeltrom. Tvunget til å spise maten uten bestikk. Gjennom sin klage har R. Kelly håper å søke kompensasjon for «emosjonell nød, ydmykelse, smerte og lidelse.»

READ  Hvorfor Laetitia Halliday, som nå er i et forhold med Jalil Lesbert, ikke ønsker å gifte seg på nytt

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *