rabatt på GPS-modellen til den tilkoblede klokken for Prime Day

Dra nytte av Amazon Prime Day for å få en tilkoblet Apple-klokke. For øyeblikket drar Apple Watch Series 7 fordel av en reduksjon på 50 euro for å gå ned fra 380 euro.

Mens sommersalget avsluttes om en uke, Amazon lar deg få Apple Watch Series 7 med rabatt. Under Prime Day gir e-handelsgiganten deg muligheten til å kjøpe GPS-modellen til Apple-merket koblet klokken til 379 euro i stedet for 429 euro.

I lys av den ganske høye prisen på produktet, foreslår e-forhandleren å betale for det i flere avdrag. Og for informasjon, hjemlevering av den tilkoblede klokken er gratis.

Prime Day Amazon: god avtale for å kjøpe Apple Watch Series 7

Utgitt for mindre enn ett år siden, er Apple Watch Series 7 en smartklokke med en Retina OLED LTPO-berøringsskjerm med 1000 nits luminans. Det er også to Apple W3- og U1 Ultra Wideband-brikker, en lagringskapasitet på 32 GB, WatchOS-operativsystemet, IEEE 802.11b/g/n Wi-Fi-standarden og trådløs Bluetooth 5.0-teknologi. Apple Watch Series 7 har et innebygd oppladbart batteri som lar den gå i opptil 18 timer. Klokkebrukeren vil kunne holde kontakten ved å motta anrop og meldinger, lytte til musikk og bruke Apple Pay og Siri.

Til slutt inkluderer Apple Watch Series 7 flere sensorer som en blodoksygennivåsensor, en tredjegenerasjons optisk pulssensor eller til og med en elektrisk pulssensor.

Klikk her for å se Amazons tilbud på Apple Watch Series 7

>> Rabatt på AirPods Pro også

BFMTVs nyhetsrom var ikke involvert i produksjonen av dette innholdet. BFMTV vil sannsynligvis motta kompensasjon når en av våre lesere foretar et kjøp gjennom lenkene i denne artikkelen.

READ  Pistol gjenvunnet ikke brukt i Dabholkar-drapet: tjenestemenn | Siste nytt India

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *