Rachel Nordam: – Avslører hva sønnen heter

Laget i oktober Stjerneparet Rachel Nordam (31) og Andre Villa (38) Andre gangs foreldre – for en gutt. Paret har allerede en sønn, Storm, som ble født i 2015.

Nå har stormen blitt storebror, noe Nordam avslørte på Instagram. Den 31 år gamle gutten skrev at han så dagslys 21. oktober.

Dette innlegget inneholdt en serie bilder, inkludert et bilde av en nyfødt sønn med storebrorstorm.

Til Seog Hr sa den nye moren at alle fire er fine, og at det er veldig bra for en voksen å ha et lite barn hjemme.

Nordamme og Villa har imidlertid ikke gitt ut sønnens navn – før nå. I et innlegg på den tidligere Instagram-historien søndag kveld ser det ut til at den lille har fått navnet Max.

31-åringen delte et bilde av seg selv som holdt godt rundt sin yngste sønn.

Bar and Hear prøvde å få en kommentar fra Rachel Nordham, men hun har ennå ikke svart på henvendelsene våre.

Max: Rachel Nordham avslørte sønnens navn på Instagram søndag.  Foto: Skjermbilde fra Instagram
Maks: Rachel Nordam avslørte sønnens navn på Instagram søndag. Foto: Skjermbilde fra Instagram
Se også

Andre sønn

Det var først i begynnelsen av april at Andre Villa og Rachel Northam ble kjent Å bli foreldre til to barn.

Avsløringen om at et nytt familiemedlem går sin egen vei, sa Villa «Restless with Villa» på podcasten V.G. Noen måneder senere klarte paret å avsløre at de skulle få en gutt. Dette ble avslørt da bilder av Nordams babyutstillinger ble utgitt.

Da sønnen kunngjorde sin ankomst i oktober, skrev Villa dette på Instagram: “Endelig er han her. Den største følelsen av å elske noen så mye er ekte. «

Paret virket spent på å få en annen sønn.

Deres første barn, sønnen Storm, ble født for fem år siden. På den tiden la Villa ut nyheten på Instagram, hvor han delte flere bilder av sin nyfødte sønn.

Ærlige bilder: Te-brohome kjent fra «Paradise Hotel» er en ny mor. Nå deler hun ærlige bilder av kroppen sin etter fødselen. Video: Instagram / Red Carpet
Se også

«Jeg har vært så privilegert å oppleve så mange fantastiske øyeblikk på og utenfor sykkelen at de vekket følelser jeg ikke visste eksisterte,» skrev han i innledningen.

«Men ingenting slår den unike følelsen av øyeblikkelig kjærlighet og forbindelse med et annet menneske som å høre skrik og se babyen din for første gang. Stolte foreldre til en gutt som er helt frisk,» fortsatte han den gangen.

Umiddelbar kontakt

Til Se og hør Han sa at Nordomme hadde umiddelbar kontakt med stormen.

– Som mødre har de et annet forhold til barnet enn fedre. Rachel var sammen med babyen på en annen måte enn jeg, og Villa sa at hun var utrolig glad da hun først berørte brystet.

Nordtømme hadde tidligere kommentert morens rolle. Han gjorde dette i et intervju V.G. jeg 2018.

På spørsmål om hvordan hun var mor på den tiden, svarte hun at hun var leken og ønsket å oppdage ting. Han påpekte imidlertid at han kan ha vært litt utålmodig.

– Av all sutringen som eksisterer nå, tror jeg jeg utfordrer tålmodigheten. Jeg er en idiot, men jeg må legge den fra meg. Han sa til avisen at det ikke ville hjelpe noe.

READ  Utdanningen er fullført, denne unge mannen fra Sarthe skal jobbe i Norge

Les mer: Don Tomley åpnet for fødselen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *