Radisson debuterte med åpningen av to hoteller i Norge

Radisson RED Oslo Airport og Radisson Hotel & Conference Center Åpningsseremonien til Oslo Lufthavn markerer Radisson Groups ankomst til det norske markedet.

Norges første Radisson RED & Radisson Hotel lander på Oslo Lufthavn. Den nye toetasjesåpningen blir det største hotellet på flyplassen med totalt 500 rom. Denne nye eiendommen tilbyr synergien til to kjente merkevarer, både hoteller og deres felles offentlige rom.

Radisson RED Oslo Airport tilbyr 214 byrom, on-demand-tjenester og lounge designet for arbeid og lek. På den andre siden av eiendommen tilbyr Radisson Hotel & Conference Center Oslo Airport 300 rom inspirert av skandinavisk livsstil og design.

I sentrum av hotellet ligger GAMO, hotellets bar og restaurant. Menyen inneholder internasjonale retter med et preg av norsk kulturarv. Det er også en vegetarisk versjon av menyen. Kokken er hentet fra lokale norske produkter. Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag her samt lokalt brygget øl i salongen.

Radisson RED Oslo Airport har inngått samarbeid med Kistefos, et norsk kunstmuseum, for å styrke Radisson RED-merkets kjerneverdier og integrere den lokale kunstscenen med hotellets gjesteopplevelse fremfor digitale sider.

Radisson Hotel & Convention Center Konferansesenteret på Oslo Lufthavn har 52 fleksible og velutstyrte møterom. Møte- og arrangementsområdet er delt inn i tre seksjoner, som også kan brukes til ulike arrangementer. Det er en ballsal som har plass til opptil 220 personer.

Radisson RED Oslo Airport og Radisson Hotel & Conference Center Oslo Airport har egen sti mellom hotellet og flyplassterminalen. Terminalene og flyplassen ligger kun minutter fra ekspresstoget, som tar deg til Oslo på under 20 minutter.

Vi er stolte over å bringe både Radisson RED Oslo Airport og Radisson Hotel & Conference Center Oslo Airport til Norge for første gang på en så viktig plassering. Etter den vellykkede åpningen av Radisson Red London Heathrow og Radisson Hotel & Conference Centre London Heathrow, er det den andre Radisson Red og Radisson Dual-merkeeiendommen i Nord- og Vest-Europa. Med denne nyåpningen har vi gleden av å tilby 1250 rom fordelt på fire ulike merker: 500 rom på Oslo Lufthavn og Radisson Blu Airport Hotel, 233 rom på Oslo Garderman, Park Inn, Radisson Oslo Airport Hotel West og totalt 514 rom.

Tom Flanagan Cartunen, Senior Vice President, Radisson Hotel Group, Nord- og Vest-Europa

Radisson RED og Radisson er designet for å møte behovene til kundene våre, og gir dem uendelige muligheter til å koble til og fra, noe som gjør det enkelt å bytte fra jobb til fornøyelse. I offentlige områder vil gjestene dra nytte av den doble opplevelsen til begge merkene, og kan dra nytte av Radisson-merkede møtesuiter og signaturfunksjoner som interiøret og den RED-lignende dynamiske lobbyen. Stil kunstverk.

Jன்rgen Lungren, daglig leder, Radisson Red Oslo Airport og Radisson Hotel & Convention Center Oslo Airport

READ  Topp 5 måter å kjøpe en brukt enhet på

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *