Rangers detaljhandelspartnere Costor kunngjør fem år Saracens RFC kit-avtale

Da Rangers detaljhandelspartner Castor forbereder seg på å gå tilbake til RFU Premiership, har Saracens kunngjort en ny avtale med RFC.

Rugby Union-siden ble opprykket til toppnivået i spillet i dette landet ved å vinne RFU Championship-tittelen forrige sesong.

De har nå signert en femårig avtale med Castor før de returnerer til Premier League, og avtalen følger kampanjeavtaler med slike som Englands rugbykaptein Owen Farrell.

Fra 1St. I juli leverer utstyrsprodusenten sarkasmeutstyr til herre- og kvinnepartiene, samt deres Mavericks nettballag.

London-baserte RFCs utstyr vil bli utgitt senere på sommeren, akkurat i tide til starten av den nye sesongen.

“Vi er så glade for å gå inn i et nytt kapittel med Castor og ser frem til å omfavne dem i Saracens-familien,” sa Lucy Ware, administrerende direktør i Saracens. [Saracens].

Abonner på Rangers News TV nå

“Castor er i forkant med innovasjon med sportsklær, våre verdier er veldig tilpasset, så vi er glade for starten på et landingsforbund.

“Vi ser frem til å gi ut draktene i sommer, og jeg håper det blir veldig populært blant våre supportere.”

Forhandleren er “fornøyd” med å ha signert avtalen og beskrevet Saracens som “en ikonisk engelsk klubb kjent og respektert over hele verden,” sa Tom Behan, medstifter av Castor.

Saracens er en av de største og mest suksessrike klubbene i rugbyunionen. (GLYN KIRK / AFP via Getty Images)

Etter at Castor signerte kontrakter av høy kvalitet med Rangers FC, Wolverhampton Wanderers, McLaren F1, Sydney Roosters og Melbourne Storm, kommer kontrakten med Saracens med spillere i verdensklasse.

READ  Eksklusivt: Steven Gerrard på Rangers tittel seier, Liverpool lenker og rasisme i fotball

Sportsmerket viser seg å være en katalysator for større interesse andre steder gjennom deres flaggskipavtale med Rangers de siste 18 månedene.

En av medstifterne av merkene sa at suksessen til Rangers-avtalen hjalp dem Å gjøre Wolves til deres første Premier League-partner.

Vil du fortelle oss noe om denne artikkelen?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *