Rangers med ni faller på Slavia Praha og går dårlig ut Europa League

Den omfattende naturen til denne suksessen Slavia Brock Det var mer viktig enn det som skjedde. Rangers ba om Europa League-nederlag i det 13. minutt over 90 minutter; Å spille de siste etappene med ni mann ga Steven Gerrard og hans team godkjennelse for en uvanlig dårlig kveld.

Som et vendepunkt i dette dykket, vil Gerrard være den første til å reflektere over de rabattene som tilbys for en gal Khmer Roof-utfordring. Likevel har Slavia alltid vært mer talentfull og sett på gaten enn de skotske mestrene. Etterlatt Leicester til side de siste 32 årene, har Slavia hatt glede av disse turene til den britiske kysten. De vil gjerne se kvartfinaletrekningen da Gerrard nekter enhver mulighet til å tenke på hva som kan ha skjedd med spillerne hans. Søndag er tross alt det lille i et gammelt bedriftsspill.

Gerrard bruker programnotatene sine for å referere til verdensklassestopp gjort av Alan McGregor Første etappe Dette tillot Rangers å forlate den tsjekkiske hovedstaden med likeverd. Etter en viktig advarsel fra Gerrard: “Som trener blir vi som trener påminnet om ikke å se på hvorfor han skulle spare sånn.” Selv om det antydes at defensiv svakhet kan virke rart, har Rangers ‘sta besluttsomhet på hjemmefronten og Europa League-spillene også skapt spor etter økende svakhet i motstandskvaliteten. Gerrards egen følelse, ikke bare ved denne anledningen, gjettet han at den var smart. Lag som retter seg mot Rangers over store områder har en tendens til å møte innvirkning.

Gerards touchline-frustrasjon var tydelig da Slavia åpnet scoringen – forståelig. John fikk mer tid og plass i kamp når han planla et innlegg fra venstre. Kampleveringsmannen fant hodet til Peter Olayinka, som traff McGregor i nærheten av ham. Et tidlig varslingsskudd ble avfyrt av Nicola Stanci, ballen fra venstre ble kuttet over sitt eget kryss av Leon Bologna. Denne elegante åpningen for handlingene til de tsjekkiske ligalederne står ikke i Rangers-skriptet; Og så savnet de ikke hjemmekampen Besøket til Bayer Leverkusen, Rett før du låste opp i fjor.

Rangers raset som svar. Ryan Kent gjorde en rekke feil, men ellers ble vertene litt skremt til Alfredo Morelos skjøt fra 20 meter to minutter før pause. Slavia, som har vist fysisk kompatibilitet med taktisk disiplin, kan være fullt fornøyd med arbeidet med åpningshalvdelen. Balochistans desperate forsøk på å stoppe Abdullah Sima, som tidligere hadde ranet ham, skulle bli bøtelagt da det viste seg å være en første periode stanset. Tvert imot, Rangers Må være takknemlig for den lille vennligheten.

Slavia var mindre eventyrlystne etter pausen. Roof ble introdusert for å erstatte Scott Arfield, Gerrards første forsøk på å bryte dødvannet. Takets innvirkning på Ibrax har blitt hemmet av et vedvarende leggproblem, men erstatningen er et tydelig grep for å gi energi til Rangers-angrepet.

Feber: Registrer deg og få vår daglige fotball-e-post

Dessverre for Gerrard ble Roof skadet av måten Slavia-keeper Ondrej feilbedømte målet. Connor fulgte en lang ball fra Goldson, og plantet en starthøyde fremover og i ansiktet på kragen. Resultatene var åpenbare; Et rødt kort for taket og en integrert behandling for kragen. Keeperen kunne ikke fortsette og ble erstattet av 18 år gamle Matthias Wagner. Rangers kan ikke ha noen klager på denne beslutningen, og deres arbeid har blitt vanskeliggjort av denne galskapen.

Kan ikke bli enklere. Bologn, som ikke innrømmet hele kvelden, samlet inn et nytt gult kort for svindel i erstatningen Lucas Masobust. Bologen snublet på ballen for å overlevere Masobust-initiativet først. Stancio gikk forbi frustrerte McGregor fra 25 meter for å rulle det resulterende, majestetiske frisparket. Med 16 minutter og gjenværende stopptid møtte Rangers Elimination Square i ansiktet.

Trangen til å påføre Slavia mer smerte på Rangers fanget seg selv. Det tredje målet skal ikke være; Det er ikke nødvendig uansett. Slavia var mer enn fremgangen deres.

READ  Neil Lennon: Celtic-sjef sier at han ikke vil trekke seg | Fotballnyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *