Rangers mot Malmo eller HJK Helsinki, Celtic & St. Johnstone kan møte PSV eller Galatasaray

Steven Gerrard, Ange Postcoglo og Time Davidson forbereder seg på europeiske kvalifiseringskamper

Premiership-vinnere Rangers møter enten Malmö eller HJK Helsinki i den tredje kvalifiseringsrunden i Champions League.

Og Celtic PSV Eindhoven eller Galatasaray spiller om de slår Midzillan i den andre kvalifiseringsrunden.

Tirsdag i Glasgow på første felt Ange Postecoglos side møter Dance og reiser den andre banen 28. juli.

Også PSV Eindhoven mot Galatasaray taper for å møte skotske cupvinnere St. Johnston Europa League tredje kvalifiseringsrunde.

Celtic har bekreftet sin nye klubbkaptein, Callum McGregor, som møter tsjekkiske Jablonek i tredje kvalifiseringsrunde i Europa League hvis de taper mot Midlands.

Sweden Malm அல்லது eller Finlands HJK er vertskap for Steven Gerrards Rangers-show 3. eller 4. august og returnerer til Ibrax 10. august.

I den tredje kvalifiseringsrunden vil Celtic være på samme datoer, med enten nederlandsk PSV eller Tyrkias Galatasaray ute i andre runde. Den tredje kvalifiseringsrundedatoene for Europa League er 5. august (første kvartal) og 12. august (andre kvartal).

Vinnersidene i den tredje kvalifiseringsrunden i Champions League går videre til sluttspillrunden, som finner sted 17./18. Og 24./25. Uavgjort for sluttspillrunden er 2. august.

Europa League tapte i sluttspillrunden (19. og 26. august) i den tredje kvalifiseringsrunden.

Rangers har nådd 16-delsfinalen i Europa League de siste to sesongene, mens Celtic ble slått ut i gruppespillet i forrige sesongs turnering, etter å ha dukket opp i siste -32 i fjor.

Skottland har ikke hatt en representant i gruppespillet i Champions League siden Brendan Rodgers ‘side ble omtalt i sesongen 2017-2018, med Rangers sist som en lagposisjon under Walter Smith i 2010-11.

Den følgende sesongen slo imidlertid Malm ஆ Ali ut McCoyst’s Rangers i kvalifiseringen. Det har ikke vært noen tidligere møter med HJK på Ibrax-siden, men i 2017 signerte han Alfredo Morelos, den høyeste poengsummen fra den finske siden.

St. Johnstone, som også vant ligacupen forrige sesong, vender tilbake til europeisk konkurranse for første gang på fire år.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *