Rani Mukherjee spiller i ‘Mrs. Chatterjee vs Norge ‘- Tidslinje

EKSKLUSIV: Bollywood-stjernen Rani Mukherjee er satt til å lede et spesielt drama Mrs. Chatterjee vs Norge, Vi kan uttrykke.

Detaljene i handlingen holdes i forsiden av filmen, men vi forstår at planen er basert på den kontroversielle indiske historien fra 2011, Children was snappet fra dem av norske velferdstjenester.

Indian Studio Zee Studios og lokal produsent Emme Entertainment står bak den hindi-språklige filmen, som for øyeblikket er i pre-produksjon. Ashima er krypteringsmanuset og regissøren. Nickel Advani, Madhu Bojwani og Monisha Advani produserer for Emme.

Den berømte Bollywood-stjernen Mukherjee, som har vunnet syv Filmfare Awards, er kjent for sine filmer. Rede, Svart, Mardani, Mardani2 Og Hickey.

Janvi Kapoor snakker ‘Ruhi’, Bollywoods første store utgivelse siden indiske kinoer har fått fullt potensial: spørsmål og svar

Mukherjee sa: ”Det er ingen bedre måte å feire bursdagen min i dag enn å kunngjøre denne veldig viktige filmen. I løpet av mitt 25. år på kino har jeg signert en av de mest spesielle og betydningsfulle filmene i karrieren min. Jeg startet livet mitt Raja Ki Aayeki Bharat, Dette er en kvinnesentrisk film, forresten i mitt 25. år kunngjør jeg en film som er sentrert om en kvinnes vilje til å kjempe mot alle problemer og få et land. Mrs. Chatterjee vs Norge Historien om ekte menneskelig regresjon, og dette er en film dedikert til alle mødrene der ute. Det var et av de mest fantastiske manusene jeg hadde lest på lenge, og jeg bestemte meg umiddelbart for å lage denne spesielle filmen. ”

Han fortsatte: ”Det er en glede å samarbeide kreativt med Nikhil Advani som jeg kjenner Kuch Kuch Hota Hai! Det er utrolig å se ham og firmaet Emme Entertainment vokse. Jeg er glad for at Zee Studios har samarbeidet med dem om dette kraftige manuset. Å være i partnerskap med Ashima Zipper er noe jeg gledet meg til, hvis visjon for filmen og formålet med dette prosjektet virkelig kom til meg. Dette er den kraftige historien om en kvinne. Jeg håper vi jobber hardt som et team og gjør magi sammen Mrs. Chatterjee vs Norge. ”

Monisha Advani, partner av Emme Entertainment, kommenterte: “Vi er glade for å kunne produsere dette kraftige stykket. Å ha ledelsen til den upassende Rani Mukherjee er intet mindre enn en konspirasjon som ga oss makten til å heve ribben. Ashima Sipar har skrevet en intens, sensitiv film, og vi er stolte av å støtte bevegelsen hennes. Vi ser frem til dette første samarbeidet med Zee Studios og lover å bringe en ny inspirerende historie til liv. “

Zee Studios-sjef Sharik Patel la til: “Hos Zee Studios tror vi alltid på historiefortelling. Mrs. Chatterjee vs Norge En slik historie. Vi er glade for å samarbeide med dronningen for første gang. Enten det er å spille en tøff vakt eller å være lærer, har hun mange minneverdige roller. Han er en voksen og kraftfull skuespiller. Det blir morsomt å se hvordan Ashima forestiller seg karakteren til Mrs. Chatterjee. Vi gleder oss til å ta denne historien til publikum. ”

READ  Norge innkaller den amerikanske ambassadens offisielle på grunn av spionkrav Nyheter | D.W.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *