Rani Mukherjee vil spille i det intense dramaet ‘Mrs. Chatterjee Vs Norway’

Filmen er regissert av Ashima Sipar og betraktes som en utallig historie om reisen til en mors krig mot et helt land.

Zee Studios og Emme Entertainment har gått sammen om skuespilleren Rani Mukherjees neste film “Mrs. Chatterjee Vs Norway”.

Betraktet som en utallige historie om en mors krigsreise mot et helt land, blir filmen regissert av Ashima Siber, også kjent som “Mere Abba Ki Maruti”.

Mukherjee, som fylte 43 år søndag, sa at kunngjøringen gjorde bursdagen hans spesiell.

Skuespilleren sa “Mrs. Chatterjee vs Norway” er en av de viktigste “bemerkelsesverdige filmene” i karrieren hennes på 25 år. Han debuterte i 1996 med stykket “Raja Ki Aayeki Bharat”.

“Jeg startet karrieren min med ‘Raja Ki Aayeki Bharat’, en kvinnesentrisk film. For øvrig kunngjør jeg i mitt 25. år en film som er sentrert om en kvinnes vilje til å kjempe og ta på seg alle problemene. En nasjon.”

“‘Ms Chatterjee vs Norway’ er en historie om ekte menneskelig motstandskraft, en film dedikert til alle mødrene der. Det er virkelig et av de mest fantastiske manusene jeg har lest på lenge, og jeg bestemte meg umiddelbart for å lage denne spesielle filmen, “Mukherjee sa i en uttalelse.

Skuespilleren ble sist sett på storskjerm i actiondramaet “Mardani 2” i 2019 og legger opp til utgivelsen av “Bundy Aur Popli 2” neste måned.

Mukherjee sa at han var glad for å samarbeide med Emmy Entertainment sin filmskaper Nikhil Advani, som har kjent ham siden gjennombruddet hans “Kuch Kuch Hota Hai” (1998) og deretter jobbet som assisterende regissør for debutantregissøren Karan Johar.

Jeg er glad for at Zee Studios har samarbeidet med dem om dette kraftige manuset. Ser frem til å gå sammen med regissøren min Ashima Zipper, visjonen for filmen og formålet med dette prosjektet har virkelig blåst meg bort, ”la han til.

Inspirert av en sann historie markerer filmen Mukherjees første samarbeid med Monisha Advani, Madhu Bojwani (Emme Entertainment) og Zee Studios.

Emmy Entertainment-partner Monisha Advani sier hun er glad for å støtte “veldig kraftig drama” og at filmen har et viktig manus.

“Å ha ledelsen til den upassende Rani Mukherjee er intet mindre enn en konspirasjon, som hjalp oss med å heve rammen,” sa han.

Sharik Patel, administrerende direktør i Zee Studios, sa “Ms. Chatterjee vs Norway” passer til deres visjon om å støtte historier som bryter veien.

“Vi er glade for å samarbeide med dronningen for første gang. Enten det er å spille en tøff vakt eller å være lærer, har hun mange minneverdige roller. Han er en voksen og kraftfull skuespiller.

“Det vil være hyggelig å se hvordan Ashima forestiller seg karakteren til fru Chatterjee. Vi gleder oss til å ta denne historien til publikum, ”sa Patel.

For øyeblikket, i pre-produksjonsfasen, forventes filmen å komme på plattformene snart.

READ  Undersøk Oscar-nominerte nedenfor

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *