Rapid Vienna Racing lager Zenk Vaults, som kommer inn på den europeiske scenen

Racing Genk – Rapid Vienna, det siste gruppemøtet for Genève-laget i bassenget spytt i Europa League denne torsdag kveld. En hovedstadskamp for den belgiske klubben, under denne europakampen, er i trøbbel.

Til den første delen av treneren Bernd Stork Ledet av KRC, Til tross for alt startet alt dårlig mot østerrikerne. De tre første angrepene er raske, gode Morton Vandewood Han beholder imidlertid treningen i konkurransen. Christian Thorstwet Fikk en ny sjanse, men det gjestende laget eksploderte i det 29. minutt av kampen.

Genkois er i angrepsstadiet, og jo mer nøyaktig den opptrer, jo mer nøyaktig blir kontringen. I løpet av få sekunder befinner Wien seg i form av et belgisk rektangel Forlat Lupisic Venstre ben er et kraftig slag, ingen bønn er nødvendig (0-1). I løpet av denne første perioden oppsøker Zenk rytmen sin, og Wien utnytter den godt.

Stork Ønsker å endre spillet og introdusere tre nye spillere i kampen பால் ஒனுவாச்சு. Spissen og kolossen kommer ivrige hjem og gjør sitt første forsøk i det 51. minutt av kampen. Thorstwet Etter tre minutter følges prøven uten fôring. Carlos Gusta Og Hør på Luke, En annen reserveist som kom inn i KRC, prøvde lykken, men til ingen nytte.

Racing Zenk bøyde seg og spilte inn 5 enheter på 6 kamper og tok tak i døren på den europeiske scenen. West Ham gruppe H, med 13 poeng, er foran Dinamo Zagreb (10) og Wien (6).

READ  Seks land 2021: England George Ford, Courtney Laws, Kyle Sinclair og Mako Unipola

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *