Rapperen Einer, 19, mest kjent i Sverige, ble skutt og drept i Stockholm.

Einer, den 19 år gamle svenske rapmusikeren som er mest populær i det skandinaviske landet, ble skutt og drept natt til torsdag, opplyser svenske medier og politi.

Hans egentlige navn er Nils Kurt Eric Kronberg, en ung mann som allerede var målet for et kidnappingsforsøk i 2020 og ble truffet av flere kuler ved foten av en bygning i boligområdet Hummerby Sjostat nær sentrum av hovedstaden. .

Skyteepisodene ble meldt til politiet rundt klokken 23.00 i dette populære og generelt rolige området.

Stockholm-politiets talsmann Dow Hawk fortalte AFP at han ble alvorlig skadet og døde på stedet til tross for nødhjelp.

I samsvar med sin praksis har svensk politi ikke offisielt bekreftet identiteten til offeret, avslørte mange medier om natten.

En etterforskning av drapet er åpnet og politiet etterforsker vitner for å identifisere en eller flere mistenkte.

Etter å ha sluppet de første videoene av ham som rapper i ung alder, brøt han med tittelen «I 2019».Katt på nabosiden«(The Gate in the Sector) vant singeltittelen i Sverige.

Mange av sangene hans refererer til hans uskyldige liv med narkomane og våpenmisbrukere. Artisten har vunnet flere priser i Sverige, med en stor hiphop-scene.

Den unge rapperen hadde også offentlige konflikter med sin rival Yasin. Han ble i juli dømt til ti måneders fengsel for ikke å planlegge å kidnappe Einar i 2020.

Ifølge svenske medier er Einar underlagt sikkerhetstiltak.

READ  Emmanuel Macron og Marine Le Pen kvalifiserte seg til andre runde, mens Mலlenchon ble tredje, langt foran Jemmour og Beckress.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *