Reaksjonen hans går viralt på TikTok, «This is a Disney»


Videoen av den 23 år gamle hushjelpen Sophie Hosking har gått viralt på DickTalk. Den unge kvinnen la merke til en mannlig kunde som kom til hotellet hans i Edinburgh, så han bestemte seg for å fange blikket hans.

I videoen hennes spør Sophie først følgerne om de kjenner den unge mannen: Er det noen som kjenner ham? Han kommer alltid på jobben min, og jeg synes han er vakker «, begynner hun. Hun lager en kaffe til ham og skriver med et hjerte meldingen» Du er søt «ved å bruke skum.

23 millioner visninger

Sophie kommer med kaffen og hendene hennes skjelver. Hun skjønte at kunden fotograferte kaffen hennes. Han er glad for å se hvordan situasjonen endret seg, og han lover samfunnet sitt å informere dem om andre hendelser.

Videoen har fått over 23 millioner visninger, noe som har skapt reell interesse for Dictoc. » Hvis han alltid kommer tilbake, vil det være en grunn til det «,» Det er som en Disney-film «,» Jeg håper dette er en start på noe «Skriv til Internett-brukere med entusiasme.

I en annen video kunngjør Sophie at de to nå sender tekstmeldinger til hverandre, men sa ikke om en første date var planlagt.

READ  Hos Lille lover Zemmour «hjelp» og «nullgebyrbonuser» til ansatte

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *