Real Madrid 1-2 utøver Bilbao: Spania Super Cup-holdere slått ut etter Raul Garcia-dobler | Fotballnyheter

Atlet Bilbao spiss Raul Garcia scoret to ganger i Real Madrids 2-1 seier over Barcelona i finalen i den spanske Super Cup.

Garcia, som ble utvist under Real Madrids 3-1-nederlag i forrige måned, satte inn to åpenbare feil fra Reals Lucas Vazquez to ganger i første omgang, med Karim Benzema bak en gang hvert 17. minutt.

Atlet Bilbao møtte Barcelona igjen i 2015-finalen i Sevilla på søndag, som Barca vant 5-1. Årets Super Cup er flyttet til Sør-Spania etter et andre utbrudd av koronavirusinfeksjon i Saudi-Arabia.

Bilde:
Karim Benzema trakk en rygg for Real Madrid sent

Idrettsutøver Bilbao nådde finalen etter å ha blitt oppmuntret av ankomsten av trener Marcelino Garcia Torrell, som ble ansatt for to uker siden for å forhindre at laget sliter. Dette er hans andre kamp som har hatt ansvaret for klubben siden han tapte 3-2 mot Barcelona i La Liga forrige uke.

Garcia fikk en flott start da han utvilsomt padlet i ekte forsvar, og passerte gjennom en ball i det 18. minutt etter at Vasquez hadde forlatt ballen til høyre og spaltet i nettet.

Idrettsutøver Bilbao feirer etter å ha nådd Spanias Super Cup-finale - A.P.
Bilde:
Idrettsutøver Bilbao feirer etter å ha nådd finalen

Garcia doblet ledelsen i det 38. minutt da Real-keeper Thibaut Courtois ble utvist fra straffemerket etter at Vasquez hadde slått Inigo Martinez.

Iker Munein burde ha lagt til en tredjedel tidlig i andre omgang, men bommet på målet med en gratis heading, mens Marco Asensio scoret to ganger før Benzema Real ble trukket inn i kontroversen igjen. Franskmannens streik ble opprinnelig regnet som offside, men ble innvilget etter en VAR-gjennomgang.

Benzema satte ballen tilbake i nettet og ga den offside igjen, men denne gangen regjerte VAR mot ham.

READ  Fernando Alonso: To ganger F1-mester bryter overkjeven i sykkelulykke

Real ble anmeldt for uavgjort innen seks minutter etter ekstraomgang, og utøverne møtte en smertefull venting på at en VAR-sjekk skulle fullføres på en mulig ekte straff, men de ble reddet og feiret seieren.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *