Real Madrid fortsetter sitt feilfrie løp til tross for en feil fra Thibaut Courtois

Seks La Liga-kamper, seks seire. Til og med ni seire på ni kamper hvis du inkluderer den europeiske supercupen og Champions League. Til tross for et mål sent i kampen, er Merengues på sky ni, og de beviste det igjen denne søndagskvelden på Wanda Metropolitano Stadium.

Carlo Ancelottis menn, vant til å starte kamper dårlig – til tross for at de dominerte – og vinne i reaksjonen i andre omgang, presenterte en helt annen situasjon denne gangen. De var ikke særlig entusiastiske i begynnelsen av spillet, men de klarte å demonstrere enorm realisme.

Så enkelt er det: To av Reals tre forsøk i den første perioden endte i fiasko. Hver gang, etter en personlig prestasjon. Først var det Tichoumenis strålende opplegg for å finne avslutningen til Rodrigo (18.: 0-1). En eksepsjonell tur fra Vinicius Jr for å sende Valverde (36.: 0-2) som ansvarlig.

Imidlertid hadde Colconeros vist et overraskende aggressivt ansikt frem til det punktet. Yannick Carrasco var den første som advarte Thibaut Courtois (11.). Antoine Griezmann, innehaver for første gang av sesongen, gikk enda nærmere målet ved å tvinge den belgiske keeperen til å parere (25.).

Etter retur fra garderoben er farten tydelig nede. Diego Simeones menn kunne aldri reagere… før et lite løft… Thibaut Courtois gjenopprettet selvtilliten (83.: 1-2). En tapt klarering fra den belgiske keeperen tillot Hermoso å dytte ballen heldigvis (fra skulderen) i ryggen.

En feil uten store konsekvenser til slutt, og da klarte lagkameratene å holde seg sterke nok til å holde på overtaket. Thibaut Courtois vil bli rasende for ikke å holde nullen mot sin tidligere klubb. De røde djevlene ser virkelig etter sin første kamp uten å slippe inn et mål i La Liga. Etter å ha signert for Real Madrid i 2018, nådde han dag 6 av mesterskapet med lite rent bord.

READ  Tidligere ManU- og Dortmund-spiller Sint-Truiden signerer!

I tidligere møter har små detaljer, små feil og et direkte frispark lagt til mål til Reals motstandere hver gang. På dette tidspunktet har Courtois bare seg selv å skylde på. Det viktigste er imidlertid et annet sted: laget hans leder La Liga med perfekte 18 av 18. Bare én belgisk mangel: Eden Hazard fikk ikke et minutt.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *