Real Sociedad, Alves slått ut i Europa League, Mallorca fortsetter å drømme / Liga / Multiplex / 15. mai 2022 / SOFOOT.com

Den 37Og La Liga fant dagsvelgerne, så Real Sociedad kapre en billett til Europa League, holdt seg på Mallorcas vedlikeholdsplan og Alves falt tilbake til andredivisjon.

Villarreal 1-2 Real Sociedad

Mål: Cochlear (43Og) Ubåt Amarillo // Isaac (56Og) Og Jupimindi (73Og) For Txuri-Urdin

I kampen om Europa League vant Real Sociedad strålende på La Ceramica mot sin direkte rival Villarreal (1-2). Fant i det fjerne i hjørnet av Danny Parejo, Francis Cochlear sto alene først og plukket opp ballen med en god volley. (1-0, 43Og). Som gjengjeldelse bestemte baskerne seg for å ta saken i egne hender. Alexandre Isaac utlignet etter ti minutter av pause (1-1, 56Og)Martin Jubimendi tok da på seg ansvaret for å endre kurs etter rot (1-2, 73Og). De Txuri Urdin Så se på C3, de gule må kjempe på siste dag for C4.

Zelda 1-0 andre steder

Mål: Denis Suarez (9)Og) Til Vigo

Fortsatt ikke vedlikeholdt, var Elsie fast med Zelda, som ble løslatt i Palaitos (1-0). Iago Aspas» feil, med et utmerket lavt senter, Denise Suarez, venstrebeint straffe ved lærmottaket i straffefeltet (1-0, 9)Og). Det vil nå kreve uavgjort for Alicants å holde seg i eliten.

Cadiz 1-1 Real Madrid

Mål: Sobrino (37Og) Cadiz // Mariano (5Og) Til marengs

Cadiz tapte mot Real Madrid (1-1) i et forsøk på å opprettholde minst en balanse for å opprettholde sjansene hans til å opprettholde. Og det første Madrid-angrepet fant raskt feil. Rodrigos akselerasjon og majestetiske klarhet slo ut fire motstandere før han trakk seg tilbake, slik at Mariano Diaz kunne presse ballen dypere og åpne scoringen. (0-1,5Og). Paradoksalt nok er målet å frigjøre andaluserne. Han tapte først for Oussama Idrissi og deretter mot Andre Lunin (36)Og), Så med Ruben Sobrino, lurte Eder Militovos avviste skudd fra baksiden ukrainernes bevissthet. (1-1, 37Og). En kjærkommen uavgjort som Alvaro Negredo burde ha (fullført) kunne ha tjent på straffemerket. Den erfarne midtspissen, som var blitt styrtet av Lun, ville yte rettferdighet, men falt i den faste høyre hånden til dørvakten (62).Og) Nå den attende, en uke før den hjemlige epilogen i Cadiz hadde ikke skjebnen i sine hender.

READ  "Jeg brakk bena på 5 minutter"

Athletic Club 2-0 Osasuna

Mål: Berenger (33Og) Og Villalipray (79Og) Til Leos

For dagens stressfrie kamp tok atletklubben Navarres derby mot Osasuna (1-0). Alex Bernguer vinner på heading (og går inn i kampen etter Raul Garcias skade), og faller i hjørnet til Iker Muniyan (1-0, 33Og). På slutten av kampen brøt asiatiske Villalipre vranglåsen med en hektisk takling (2-0, 79Og). Athletic (åttende) slutter dermed tidligere enn kveldsmotstanderen på stillingen.

Levante 3-1 Alavés

Mål: Dwarte (53Og), Roger Marty (74Og) Og Morales (90Og+5) Granodas // Jocelyn (36Og) Til Alaves

Utelukket fra en undertrykt: Den oppsummerer konflikten mellom Levante og Alaves i Ciudad de Valencia. Beseiret av baskere (3-1) for å finne Secunda-divisjonen. Jocelyn bruker en ball fra Victor Lacardia og en felling fra Ruben Weso (0-1, 36Og). Men Victorias spillere er ikke på nittende plass ved et uhell. Faktisk, i den første Valencia-situasjonen og fra en corner av Jose Luis Morales, slo Oscar Duarte en god heading og hevet seg over alle. (1-1, 53Og). Det verste var at Roger Marty kjørte hjem poenget i det siste kvarteret da Fernando Pacheco kom seg etter en suveren stopp. (2-1, 74Og) Morales fulgte i tillegg (3-1, 90Og+5). Seieren som lot Lovande passere foran kveldsmotstanderen. På Valence-siden sier vi så mye trøst vi kan.

Atletico 1-1 Sevilla FC

Mål: Kimines (30Og) Til Colchoneros // En-Nesyri for Sevilla

Etter å ha allerede kvalifisert seg til Champions League, nølte ikke Atletico med å sette en talsmann på hjulene til Sevilla på jakt etter denne fjerde og siste billetten (1-1). Noen Diego Simeon i teksten, med et lavt volum, The Kolkonorose Målet ble scoret, og Jose Maria Kimines headet inn en corner fra Yannick Karasco. (1-0, 30Og). Imidlertid klarte Sevillens endelig å ta igjen Yusuf N-Nesiri. (1-1, 85Og). Nok balanse til å mobilisere den europeiske eliten.

READ  Vanduranhout vinner over Bitcoin, merket flyr i kvinneløpet

Mallorca 2-1 Rayo Vallecano

Mål: Muriki (13Og) Og Brads (90Og+2) For feromoner // cis (60Og) Til Roy

Kjemp i det fjerne med Cadiz Permanens, Mallorca gjorde en forskjell mot Rayo Vallegano. I kontringen fant Jam Costa Vedat Muriki i feltet, og Stole stupte en stor tunge inn i Dimitrovskys øvre venstre hjørne. (1-0, 13)Og). Dessverre er dette på samme rekord, men i det ene hjørnet satte Pathe Sis treningen tilbake på sporet (1-1, 60Og). En halvtime opp ned foran, den Permeones Til slutt rømme i de siste sekundene. Joker presentert av Upton Broads reddet fra venstre (2-1, 90Og+2). Med poeng uavgjort med Cadiz, fortsetter Mallorca neste uke hvis de vinner i Osasuna. Eller Levante mislyktes.

Godafe 0-0 FC Barcelona

Som i alle multiplekser, plukker den opp den kjedelige konkurransen du ønsker. For denne 37Og Handlingen til La Liga, Getafe og FC Barcelona gikk dermed hånd i hånd og ga en scene som sjelden ble tildelt, noe som resulterte i poeng og splittelse. Rent papir (0-0)

Bedis 2-0 Granada

Mål: Juanmi (14)Og Og 88Og) For Beticos

Den store vinneren av denne søndagskvelden heter definitivt Betis. Granada leder (2-0), The Pedikose Faktisk å dra nytte av nederlaget til rivalen Sevilla kom nær fjerdeplass og C1. Alt hadde imidlertid vært annerledes uten Juanmis usannsynlige miss, Borja var helt alene i Iglesias» pasning, men Louis Maximiano dro (5)Og) Heldigvis angriperen verdiblanco Sergio Kennels stjal ballen og rykket frem (1-0, 14)Og). Til tross for all flid, Grenadierene (19)Og) Var egentlig ikke nok, for Juanmi, våken, bekreftet seieren (2-0, 88Og) Det hadde ennå ikke fått spille i Grønn-hvitt C1, og Sevilla kunne snappe uavgjort mot Atletico.

READ  Mesut Ozil: Arsenal-sjef Michael Arteta sier at kvaliteten på Fenerbahce-bundet playmaker vil bli savnet | Fotballnyheter
  • La Liga resultater og forhold

    Av Adele Pentaha

  • Legg att eit svar

    Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *